fbpx
NaslovnaObavještenjaStomatološka ambulanta "Dr Vladimir Radić" (Banjaluka) - osmijeh najmanje košta, a svima...

Stomatološka ambulanta “Dr Vladimir Radić” (Banjaluka) – osmijeh najmanje košta, a svima nam dobro stoji

Stomatološka ambulanta “Dr Vladimir Radić” nalazi se u najužem centru grada u ulici Radomira Putnika 27. Shodno tome je nesumnjivo jedini put kojim će Vaš stidljivi osmijeh prerasti u širok i zarazan.

Kako je briga o našem spoljašnjem izgledu prijeka potreba, tako je i ista neophodna da bi naša unutrašnjost bila reprezentativna. Zato su i zdravi zubi samim tim prioritet naše lične higijene, a posjete stomatologu stvar opšte kulture i obaveze prema samom sebi. Da bi nam održavanje zuba bilo manje naporno i jednostavnije, podijelimo obaveze!

- Advertisement -

Ordinacija ima drugačiji koncept diferenciranih i ekskluzivnih tretmana i jedna je od rijetkih koja primenjuje potpuno personalizovan pristup oralnom zdravlju i estetici lica. Savremeni prostor za rad i stručnost su garant za uspjeh. Multidisciplinarnost je svakako nagrada za dugogodišnje iskustvo i usvojeno znanje koje je stečeno kako u našem regionu, tako i daleko van njegovih granica.

Sa dr Vladimirom Radićem konsultujte se o terpijskim procedurama koje naša ambulanta pruža iz oblasti: estetske i anti aging medicine, liječenja i popravka zuba, oralne hirurgije i implantologije, protetike, ortodoncije, dječije i preventivne stomatologije. U ambulanti koriste najnovije materijale i tehnologije iz oblasti savremene i estetske medicine, kako bi vratili osmijeh na vaša lica. Osmijeh najmanje košta, a svima nam dobro stoji…

Dr. Vladimir Radić, rođen 1981. godine u Banjoj Luci. Osnovnu i srednju medicinsku školu završio u Banjoj Luci te diplomirao na Medicinskom fakultetu banjalučkog univerziteta stekavši zvanje doktora stomatologije. Tokom studiranja privremeno boravio i kao student volontirski radio u Njemačkoj, kao i godinu dana nakon završetka fakulteta.

Po preporuci nekoliko njemačkih stomatologa po povratku u zemlju zapošljava se u prestižnoj privatnoj zubnoj ambulanti dr Snežana Vasić u Tuzli, gdje primjenjuje ranije stečeno znanje i usvaja nova iskustva iz oblasti savremene i estetske stomatologije kako kroz praktičan rad tako i kroz kontinuiranu edukaciju u našoj zemlji i inostranstvu. Po povratku u Banja Luku, 2014, godine osniva svoju ambulantu dr Vladimir Radić.

Usluge: Pregled i konsultacije, Liječenje i popravak zuba, Estetska stomatologija, Hijaluronski fileri, Izbjeljivanje zuba, Protetika, Oralna hirurgija, Implantologija, Ortodoncija, Dječija i preventivna stomatologija, Botox, Mezoterapija, Mezoniti.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -