NaslovnaObavještenjaStomatologija.me širi svoje usluge na hrvatsko tržište dentalne medicine

Stomatologija.me širi svoje usluge na hrvatsko tržište dentalne medicine

- Advertisement -

Prošlo je devet godina od početka rada, a portal www.stomatologija.me i dalje širi svoje krila, ovoga puta dosežući teritoriju Hrvatske.

Ova prekretnica nije slučajnost, već plod velikog broja zahtjeva od strane pacijenata i stručnjaka dentalne industrije koji žele biti dio najčitanije stomatološke priče na Balkanu.

U proteklom mjesecu smo zabilježili preko pola miliona otvorenih stranica i više od 110.000 pojedinačnih ulazaka, od čega je preko 90.000 bilo sa teritorije Hrvatske.

Nakon što je već osvojio povjerenje u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini te Srbiji, sada ponosno zakoračujemo na hrvatsko tržište.

Hrvatske ordinacije, koje s ponosom ističu dentalni turizam, sada imaju izvanrednu priliku da postanu most između pacijenata iz inostranstva i svojih vrhunskih usluga, jer portal ima čitaoce iz čitave Evrope, kao i Amerike.

“Vrhunske stomatološke usluge, najsavremenija tehnologija prema najvišim standardima struke, prihvatljive cijene i opuštajući ambijent unutar ordinacija/klinika” pruža izuzetnu kombinaciju za razvoj dentalnog turizma.

Zahvaljujući nama, hrvatski stomatolozi, ordinacije i klinike imaju priliku da se predstave pacijentima na najljepši mogući način.

Ova inspirativna priča se širi iz dana u dan, jer privlačimo nove klijente i partnere, koji prepoznaju vrijednost ovog izvanrednog projekta. Vrata www.stomatologija.me ostaju širom otvorena za sve one koji se žele pridružiti ovoj uspješnoj zajednici i predstaviti svoje usluge pacijentima, te tako doprinjeti razvoju stomatologije i podizanju svijesti pacijenata o važnosti oralnog zdravlja.

Ukoliko želite da budete dio najčitanijeg stomatološkog portala, popunjavam kontakt forme, tehnička služba će Vas kontaktirati kako bi detaljnije porazgovarali o saradnji. Ukoliko Vam je lakše, pozovite broj telefona +382 68 851 465 (radnim danima od 08 do 16 sati).

Pridruži se portalu Stomatologija.me

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -