NaslovnaObavještenjaStomatologija.me na Winterplantu: Početak revolucije

Stomatologija.me na Winterplantu: Početak revolucije

- Advertisement -

Sanjate li o tome da ste dio revolucije? Pružićemo vam priliku da to i budete. Najčitaniji stomatološki portal na Balkanu priprema velike stvari, drugačije se ni ne može obilježiti decenija postojanja. Pronađite nas na Winterplant simpozijumu na Jahorini ovog petka i subote i možda vam omogućimo da vidite djelić budućnosti.


Novi logo, novi početak

Prvi korak je predstavljanje našeg potpuno novog logotipa, koji je samo mali nagovještaj svježeg vjetra koji donosimo u svijet stomatologije. Poslije decenije rada portal Stomatologija.me postao je centar dešavanja kad je u pitanju ova grana medicine, učvrstili smo svoju poziciju na vrhu, a u sljedeću dekadu ulazimo u novom ruhu, sa osvježenim vizuelnim identitetom koji bolje odražava našu misiju.


Na braniku napretka

Stomatologija napreduje nevjerovatnom brzinom, omogućavajući stomatolozima alatke, a pacijentima iskustvo kakvo se do juče smatralo naučnom fantastikom. Naša misija je da budemo odraz tog napretka, ali ne samo to, već i da ga predvodimo. Zato će 2024. oblježiti novi rekonstruisani i redizajnirani portal Stomatologija.me koji će vam modernošću i inovacijama oduzeti dah.


Najbolji sa najboljima

Oduvijek smo bili izvor relevantnih informacija, ali sada pripremamo jedinstveno digitalno iskustvo. Osim vrhunskog sadržaja za pacijente, nova platforma će biti prilagođena i posebnim potrebama svakog stomatologa, te omogućiti ordinacijama da se istaknu. Na koji način? To je još tajna, ali nagovještaji slijede. Ono što možemo reći je da će mjesto na portalu Stomatologija.me biti stvar prestiža, u najboljem duhu našeg slogana – najbolji sa najboljima!


Zajedno gradimo budućnost

Na Winterplant simpozijumu na Jahorini naš tim će biti prisutan da sa vama podijeli jedinstveni uvid u ono što dolazi. Smatramo da vaš rad zaslužuje digitalni prikaz jednak vašoj stručnosti. Javite nam se, vaša podrška je gorivo koje nas pokreće. Postavite svoja pitanja, podijelite svoje želje i očekivanja, jer je Stomatologija.me tu da ih ispuni. I bićete zapanjeni onim što dolazi. Pridružite nam se kako bi zajedno gradili budućnost stomatologije na Balkanu. Revolucija počinje sada!

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -