NaslovnaObavještenjaStomatologija Kovačević - U sigurnim ste rukama jer tim čine priznati doktori,...

Stomatologija Kovačević – U sigurnim ste rukama jer tim čine priznati doktori, specijalisti svih stomatoloških oblasti

- Advertisement -

Stomatološka ordinacija (Centar estetske stomatologije „Kovačević“) je proslavila 25 uspješnih godina postojanja. U porodični posao, započet 1990. godine, danas je uključeno nekoliko generacija koje nose decenije i decenije iskustva. Trudili su se svih ovih godina da i Vaše porodice rastu nasmijane i zadovoljne.

Preko 10.000 registrovanih pacijenata je najbolja preporuka, a ujedno motiv da tako i nastavimo. U sigurnim ste rukama jer tim čine priznati doktori, specijalisti svih stomatoloških oblasti. Znanje, kontinuirano stručno usavršavanje, kao i uigran timski rad Vam garantuju da ćete u dobiti vrhunski nivo usluge u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Dr Siniša Kovačević (Foto: stomatologijakovacevic.co

Koriste isključivo kvalitetnu opremu i materijale. Od najsavremenije dijagnostike koja podrazumijeva upotrebu digitalne i 3D rendgenografije, do same izrade radova pomoću kompjuterizovanih CAD-CAM sistema, sve je podređeno jednom cilju – da se dobije savršeno precizan rad kojim ćete biti zadovoljni. Zadovoljstvo pacijenta je njihov uspjeh. Svakom pacijentu pristupa se sa punom pažnjom.

Saslušaće Vaše potrebe i želje. Sagledaće pažljivo sve objektivne nalaze i na osnovu toga, u dogovoru sa Vama, donijeti individualni plan terapije. Dobrobit pacijenta je na prvom mjestu. Svaka intervencija se izvodi u skladu sa pravilima struke i prema protokolima potvrđenim od strane najznačajnijih svjetskih stomatoloških asocijacija.
Poznati su po izuzetno preciznom radu i trudu koji ulažu.

Zahvaljujući tome dobijaju predvidljive, kvalitetne rezultate, kojima pacijente čine zadovoljnim dugi niz godina. Žele da se ugodno osjećate u stomatološkoj ordinaciji. Garantuju Vam profesionalan, ali i srdačan odnos, potpuno razumijevanje, kao i bezbolan i maksimalno prijatan rad. Žele da budete nasmijani i dok sjedite u stomatološkoj stolici.

Ukoliko ne živite u Banjaluci, a želite da imate blistav osmijeh, mogu vam pomoći da to ostvarite mnogo lakše nego što ste ikad mislili. Mnogi klijenti dolaze iz Evrope, SAD, Kanade, Australije…i zajednoostvaruju želju – da budu nasmijani, i da konačno pokažu svoj osmijeh bez imalo ustručavanja.

Stomatologija Kovačević vam garantuje vrhunsku uslugu, uz korištenje najsavremenijih materijala i opreme, ali po znatno pristupačnijim cijenama. Stomatološke usluge su i do 10 puta niže od evropskog prosjeka.

Usluge: Estetska stomatologija i protetika, Implantologija, Konzervativna stomatologija, Parodontologija, Ortodoncija, Kozmetska stomatologija

Stomatologija Kovačević nalazi se na adresi bulevar vojvode Živojina Mišića 10b, Banjaluka, a možete je kontaktirati na broj telefona +387 65 939 895.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -