fbpx
NaslovnaObavještenjaStomatologija "Dr Jelena" (Banjaluka) – Stručan tim je spreman da odgovori na...

Stomatologija “Dr Jelena” (Banjaluka) – Stručan tim je spreman da odgovori na sve Vaše zahtjeve

Kad dugogodišnji san postane ideja, a ideja realnost. Tu su zbog Vas. Porodična tradicija, u stomatologiji su prisutni preko 50 godina.

Tradicija i iskustvo, vedar i stručan tim čine rad prepoznatljivim. Budite i vi jedan od hiljade zadovoljnih pacijenata. Bave se svim oblastima u stomatologiji i anti – ageing medicini.

- Advertisement -

Osim stručnog kadra, ordinaciju krasi savremeni enterijer i dizajn ambulanti, koji će Vam dodatno pomoći da se osjećate dobro.

Posjeduju ugovore sa najsavremenijim sertifikovanim zubotehničkim laboratorijama, te iza svih radova ponosno stoje i garantuju za kvalitet.

Tim spreman da odgovori na sve Vaše zahtjeve. Nalazi se na dvije lokacije – Jevrejska 54, Banja Luka i Vuka Karadžića bb, Derventa. Tim je sačinjen od šest doktora stomatologije, tri doktora specijaliste i dva stručna saradnika iz oblasti maksilofacijalne hirurgije.

Usluge: Dječija i preventivna stomatologija, Ortodoncija, Protetika, Estetska stomatologija, Paradontologija, Implantologija, Oralna hirurgija, Anti Aging u stomatologiji.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -