NaslovnaZa pacijenteStomatolog Podgorica

Stomatolog Podgorica

- Advertisement -

Zabolio vas je zub i već je nepodnošljiv, ni analgetici više ne pomažu. Ili ste se možda povrijedili baveći se sportom i slomili zub. Možda želite da potpuno rekonstruišete svoj osmijeh i učinite ga ljepšim. Kucate “stomatolog Podgorica” u pretraživaču i iskače beskonačna lista ordinacija, reklama, tema na forumima. Kome vjerovati, kako napraviti pravi izbor?


Ne brinite, zato smo tu mi. Kao najčitaniji stomatološki portal na Balkanu, sa željom da našim čitaocima pružimo najbolje informacije, sastavili smo spisak ordinacija na koje Podgorica može biti ponosna.

Glavni grad Podgorice je centar Crne Gore u svakom smislu, pa je tako i kad je u pitanju dentalni sektor. Ponuda je velika, gotovo svaki kraj grada ima jednu ili više ordinacija, što stvara zdravu konkurenciju i daje vjetar u leđa stomatolozima da prate savremene tokove, konstantno uče i unapređuju svoj rad i ulažu u opremu. Zato se Podgorica može pohvaliti ordinacijama koje su u rangu onih na Zapadu, ako ne i bolje.

- Advertisement -

Danas se ne obraća pažnja samo na stomatološku opremu, već i cjelokupni ambijent ordinacije i odnos osoblja prema pacijentima. Sve je posvećeno njihovoj maksimalnoj udobnosti.

Strah od stomatoloških tretmana često je uzrok zašto ih izbjegavamo ili odlažemo, ali u današnjim, modernim ordinacijama razloga za strah gotovo da ne možete pronaći. Osoblje pacijente dočekuje sa osmijehom, procedure su najvećem broju slučajeva potpuno bezbolne, a ugođaj komforan od čekaonice do stomatološke stolice. Usluga je bolja, brža i efikasnija nego ikad, pa se tako i neki komplikovaniji tretmani mogu završiti u rekordnom roku, ponekad i za jedan dan, što je nekad bio samo daleki san.


Ovo je spisak podgoričkih ordinacija i klinika gdje zdravlje vaših zuba možete dovesti u top formu ili jednostavno estetski unaprijediti svoj osmijeh i samopouzdanje, uz povoljne cijene tretmana. Pažljivo smo ih birali po najvišim kriterijumima i koju god da odaberete nećete pogriješiti:

- Advertisement -

Stefanija Dental
Family Dent
Stomatološka ordinacija Filimanović
Dr Mićović
Dr Mrdak
Dent-Es
Happy Dent
Dr Barović
Dentis Nera
Daković
Dentalex
Sotir Dental Centar
D-Dent

Dr Šobić
Lars Dent
Extradent
Ars Medica
Đurković
Dr Rašović
Ranka Dent
Lopičić
Dr Ražnatović
Dr Mrdović
Redžepagić
Dentix
Ortho Line
Mićunović Medical
Apolonia Plus
Mill Dent
OSA Dijana

Klikom na ime ordinacije stižete na njenu prezentaciju na našem portalu, gdje možete pronaći sve važne informacije o njenom radu i kako je možete kontaktirati.

Ako vas zanima kakve su prosječne cijene stomatoloških usluga u Podgorici, portal Stomatologija.me je ranije to istraživao, a rezultate možete pročitati ovdje. Ranije smo pisali i o cijenama bezmetalnih krunica u glavnom gradu Crne Gore.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -