fbpx
NaslovnaObavještenjaStefanija Dental (Podgorica) - Pacijent može dobiti sve što se radi u...

Stefanija Dental (Podgorica) – Pacijent može dobiti sve što se radi u svijetu stomatologije

- Advertisement -

Glavni grad Crne Gore je bogatiji za još jednu savremenu stomatološku ordinaciju – Stefanija Dental.

Pacijenti na jednom mjestu mogu dobiti visokoprofesionalnu uslugu, uz korišćenje opreme koja pripada najmodernijoj tehnologiji, najkvalitetnije materijale iz domena estetske i implantološke stomatologije i protetike, digitalnu rendgen dijagnostiku.

Ordinacija je posebno dizajnirana sa željom da se pacijent osjeća maksimalno ugodno po dolasku, bez asocijacija na bol i upečatljivih mirisa.

Cilj su sigurne, visokokvalitetne, bezbolne intervencije koje ne traju dugo, a poseban fokus je na komforu pacijenta od početka do kraja njegovog boravka u ordinaciji.

Fokus je na savremenoj stomatologiji koja obuhvata antiaging. Pacijent može dobiti sve što se radi u svijetu, a najmoderniji pristupi su upravo ono što sve veći broj njih i želi. Stručni tim ordinacije veliku pažnju poklanja treninzima i obuci u zemlji i inostranstvu.

Usluge: Ortodoncija, Opšta stomatologija, Estetska stomatologija, Fiksna protetika, Mobilna protetika, Endodoncija (liječenje zuba), Implantologija, Oralna hirurgija, Dječija stomatologija

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -