NaslovnaSavjetiSpremite se za Medident – čekaju vas velika iznenađenja

Spremite se za Medident – čekaju vas velika iznenađenja

- Advertisement -

Ovogodišnje, 43. izdanje Medidenta, beogradskog medicinsko-stomatološkog sajma i najvećeg stomatološkog okupljanja na Balkanu, zakazano je za period od 11. do 13. oktobra. Iako je ovo događaj kojem ne treba posebna najava, mi ćemo ipak napisati par rečenica, ali akcenat ćemo staviti na povoljnosti koje očekuju naše stare i nove klijente.

Prošlogodišnji Medident je za naš portal bio poseban – na njega smo stigli sa novom rubrikom, Oridnacije Srbija, a ove godine zaokružićemo priču ordinacijama iz Bosne i Hercegovine – na zahtjev upravo ljekara iz Federacije BiH. Kako bi smo izašli u  susret stručnjacima koji su tražili da se njihove ordinacije nađu na, sada već slobodno možemo reći prestižnoj listi web prezentacija regionalnih ordinacija, odložili smo i nekoliko već planiranih aktivnosti. Zbog toga, naravno, ne žalimo – naprotiv, na taj način još jednom smo pokazali svoju posvećenost i nastavili poslovnu filozofiju kojom godinama održavamo poslovni odnos sa stotinama zadovoljnih klijenata.

Ali, da se vratimo na početak – šta je to ove godine zaista novo? Prije svega tu je zaokružena marketinška ponuda. To uključuje nove pakete ponude sa kojima ove godine stižemo i koji će, vjerujemo, i postojećim klijentima i prijateljima portala biti pravo marketinško osveženje. Detaljna analiza tržišta i kontinuitet poslovanja rezultirali su jedinstvenom ponudom koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Naš cilj kreiranja “ekskluzivnog menija” je ostvaren. Dosadašnje web prezentacije od septembra biće “upakovane” sa banerskim pozicijama, banerske pozicije biće obogaćene novim diazjnerskim i placement sadržajima, a sve to će, kao i do sada biti više nego pristupačno.

Na talasu digitalizacije

Da se još jedan put vratimo na početak priče i rezimiramo – napokon su otklonjene sve prepreke na putu onima koji žele da postanu dio najbolje stomatološke priče na Balkanu.

Ako se pitate “Zašto bih odabrao Stomatologija.me?”, odgovor ćete naći u redovima koji slijede.

Ove godine na Medident dolazimo sa razvijenom pričom koja će okupljati vjerovatno najveću “dentalnu zajednicu” čitalaca, posjetilaca, prijatelja i klijenata u regionu. Stalnim ulaganjem, prije svega u sopstvenu edukaciju i razvoj dosegli smo nivo kojim se ne mogu pohvaliti ni mnogo veći portali od našeg koji se nalazi u zatvorenoj nichi stomatologije.

Digitalizacija nije samo stvar razvija stomatologije već kompletnog poslovanja. Mi smo to na vrijeme uvidjeli i sada očekujemo rast koji će u velikoj mjeri premašiti dosadanje rezultate. Naša predviđanja su da ćemo do kraja kalendarske godine, a vjerovatno i ranije – možda već i na samom Medidentu – doći do cifre koja će premašivati 150 000, ako ne i 200 000 otvrenih strana na mjesečnom niovu. Sada – digitron u ruke i prostom matematikom izračunajte koliko puta će Vaš baner biti viđen u toku jedne godine. Sa druge strane, prosječna posjećenost web prezentacija je tri posjete dnevno – opet ćete lako doći do odgovora na pitanje “Zašto Stomatologija.me”.

Uz sve ove novitete i iznenađenja na koja ste od nas i navikli, ne sumnjamo da ćemo upravo mi biti najveće iznenađenje Medidenta.

Ukratko o Medidentu

Ova međunarodna izložba medicinske, laboratorijske, stomatološke opreme i sredstava, farmaceutskih i drugih proizvoda i usluga u oblasti medicine već decenijama ima status jednog od najboljih sajmova ove vrste u širem regionu.

Osim izložbi i prezentacija na sajmu će i ove godine biti organizovan veliki broj pratećih programa koji uključuju akreditovana stručna predavanja renomiranih domaćih i inostranih predavača i prezentacija aktuelnih znanja i iskustva iz medicinske i stomatološke prakse.

Tradicionalno će biti organizovani i besplatni pregledi i ljekarski savjeti, a biće i promotivno-edukativno programa – prezentacija novih proizvoda, edukativnih predavanja, kongresa…

I ove godine očekujte svakodnevne izvještaje i javljanja uživo sa najprestižnijeg dentalnog okupljanja u regionu.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -