NaslovnaEdukacijaSlanje radova za MIMS do 1. septembra

Slanje radova za MIMS do 1. septembra

- Advertisement -

Montenegrin International Medical Summit 2019 (MIMS) održaće se u Podgorici od 3. do 6. oktobra 2019. godine. Organizator prvog kongresa namijenjenog studentima medicine, stomatologije i farmacije kao i mladim doktorima medicine, stomatologije i farmacije je Medicinski fakultet Univerziteta Crne Gore. Ovaj kongres će biti odlična prilika za učesnike iz Crne Gore i regiona da razmijene svoje ideje, kao i dostignuća i iskustva, koja svima mogu unaprijediti znanje i proširiti horizonte.

Studenti i mladi doktori, koji se odluče da budu dio Montenegrin International Medical Summit, imaće priliku da uzmu učešća u diskusijama na različite teme, od kojih će mnoge, biti vrijedna osnova za buduće obrazovanje i zapošljavanje.

Prezentacije i predavanja vodećih stručnjaka u našoj zemlji, izbor aktuelnih tema i atraktivne prezentacijske formi poput plenarnih predavanja, usmenih i poster prezentacija i mnoštvo zanimljivih radionica koje pripremaju, nagovještavaju da će biti više od 200 učesnika. Ovogodišnji moto Montenegrin International Medical Summit je Live, learn and research.

Važni datumi
Prijave za pasivno učešće: 1. mart – 10. septembar 2019.
Prijave za aktivno učešće: 1. april – 1. septembar 2019.
Slanje radova: 1. maj do 1. septembar 2019.
Cijena kotizacije i registracija učesnika
Za učesnike iz Crne Gore
Studenti: aktivni učesnici 25 eura, pasivni učesnici 20. Doktori: 40 (bez obzira na vid učešća). Sve uplate izvršiti na žiro-račun Medicinskog fakulteta: 510 – 2353 – 62 (sa naznakom: kotizacija za Kongres)
Za učesnike iz inostranstva
Studenti: aktivni učesnici 50 eura, pasivni učesnici 45. Doktori: 60 € (bez obzira na vid učešća). Način uplate će biti objavljen naknadno.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -