NaslovnaEdukacijaSimpozijum oralnih hirurga i oralnih implantologa Srbije

Simpozijum oralnih hirurga i oralnih implantologa Srbije

- Advertisement -

Osamnaesti Simpozijumu oralnih hirurga i implantologa Srbije, biće održan u kongresnoj sali hotela „Crowne Plaza“ u Beogradu. Na programu je 26. i 27. novembra 2022. godine.

Ove godine simpozijum će okupiti renomirane domaće predavače, koji će prikazati svoja nova naučna dostignuća i primjere iz bogate oralno-hirurške i implantološke kliničke prakse. Pored bogatog naučnog programa, ovo je istovremeno i dobra prilika za druženje i razmjenu iskustava sa kolegama. Skup je akreditovan od strane Zdravstvenog savjeta Srbije.

Predavači će biti prof. dr Aleksa Marković, dr Mikele Melilo (Italija), dr Bojan Jovičić, dr Šakel Šadad (Engleska), dr Lukrecija Paterno Holtzman (Italija), dr Nađa Naeni (Švajcarska), dr Helena Francisko (Portugal), dr Siniša Mirković, dr Milan Jurišić, dr Luis Tovim (Portugal), dr Kevin Oliveira (Portugal), dr Francisko Malinjo (Portugal), dr Amir Amiri Maneš (Slovačka), dr Miroslav Andrić, dr Aleksandra Špadijer Gostović, dr Iva Milenković, dr Milan Uzelac.

Elektronska prijava sažetka
Apstrakti se šalju na e-mail: tijana.misic@stomf.bg.ac.rs ili branislav.ilic@stomf.bg.ac.rs
[font TimeNewRoman-10; apstrakt ne smije da ima više od 250 riječi]. Prihvaćeni radovi će se publikovati u Zborniku apstrakata. Apstrakte poslati najkasnije do 10. novembra 2022. godine.

Usmene prezentacije
Predavanje u okviru plenarnih sesija od 30 do 60 minuta, kratke prezentacije – 10 minuta. U Sali su obezbijeđeni tehnički uslovi za kompjuterske prezentacije. Kompjuterske prezentacije pripremiti u programu Microsoft PowerPoint I donijeti na USB memoriji ili na ličnom Notebook računaru.

Poster forum
Poster forum će se održati na kraju programa Simpozijuma pod rukovodstvom predsjedavajućih, a postere je potrebno postaviti u pauzi između dvije sesije. Autori koji prezentuju moraju biti prisutni.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -