NaslovnaObavještenjaSimić Dent – Ključne odrednice filozofije su profesionalnost, znanje, iskustvo I rad...

Simić Dent – Ključne odrednice filozofije su profesionalnost, znanje, iskustvo I rad sa najsavremenijom opremom i materijalima

- Advertisement -

Centar za estetsku stomatologiju “Simić Dent” osnovala je 2009. godine dr Gordana Simić, specijalista stom. protetike.

Ključne odrednice filozofije centra su profesionalnost, znanje, iskustvo, rad sa najsavremenijom i najkvalitetnijom opremom i materijalima, kao i istrajnost u tome da nijedan oralni problem nije nerješiv.

Tim čine iskusni i profesionalni stručnjaci iz svih grana stomatologije, koji se neprestano usavršavaju i prate svjetske trendove.

Foto: Facebook/Simić Dent

U ugodnom, novoizgrađenom prostoru, raspolažemo sa šest stomatoloških ambulanti opremljenih po svjetskim standardima za maksimalnu udobnost pacijenata.

Objedinjuju vrhunsko stomatološko znanje i iskustvo sa najsavremenijom dijagnostičkom i terpijskom tehnologijom i visokokvalitetnim materijalima, kako bi pacijentima pružili najviši standard usluga uz potpunu sigurnost i udobnost.

Usluge: Estetska stomatologija, Stomatološka protetika, Parodontologija, Oralna hirurgija, Konzervativna stomatologija i endodocija, Dječija i preventivna stomatologija, Ortodoncija, Tretman hijaluronom, Laseroterapija, Ozonoterapija ili terapija ozonom, Rendgen dijagnostika I Implantologija.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -