NaslovnaEdukacijaSerija Zirkonzahn webinara: „Protetika na implantima“

Serija Zirkonzahn webinara: „Protetika na implantima“

- Advertisement -

Kompanija Zirkozahn organizuje seriju od tri webinara na temu „Protetika na implantima“. Termini su 22, 23. i 26. februar. Webinari su besplatni, ali je potrebna registracija, pošto je broj učesnika ograničen.

Na prvom webinaru, učesnici će biti u prilici da čuju i vide detaljan opis svih komponenata skeniranja Zirkonzahna, fleksibilne i različite mogućnosti upotrebe komponenata, uzimanje utisaka analognim i digitalnim metodama, Implementacija komponenti za skeniranje u softver, takođe za korisnike Ekocad®-a i 3Shape-a. Početak je u 15 sati i trajaće 60 minuta.

Tokom drugog webinara, obradiće se sljedeće teme: Zirkonzahnove titanijumske baze jedna po jedna – detaljan opis, upotreba i prednosti, Integracija titanijumskih osnova u digitalni tok rada, Implementacija komponenti u softver, takođe za korisnike Ekocad®-a i 3Shape-a. I ovo predavanje počinje u 15 sati i trajaće 60 minuta.

Posljednji u ovoj seriji webinara trajaće 90 minuta, a počinje u 15 sati. Pričaće se o Uvodu u softver Zirkonzahn, Implant-planeru, Uvodu u integraciju i poravnanju podataka intraoralnog skeniranja, Uvozu, prikazu i podudaranju podataka skeniranja i Dicom podataka (3D prikaz), Postavljanju implantata, Izradi hirurškog vodiča i pojedinačnih nosača otiska.

Registrovati se možete na sljedećem linku.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -