fbpx
NaslovnaObavještenjaSeptembar smo završili sa 172.506 otvorenih stranica, prezentacije i dalje imaju veliku...

Septembar smo završili sa 172.506 otvorenih stranica, prezentacije i dalje imaju veliku čitanost

- Advertisement -

Tradicija dobre čitanosti portala www.stomatologija.me je nastavljena i u proteklih 30 dana. Deveti mjesec 2020. godine završili smo sa 172.506 otvorenih stranica, a od januara do 30. septembra čak 1.514.104.

Kao i u prethodnom periodu, najveći broj ulazaka je bilo iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore. Potom slijede Amerika, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Austrija, Njemačka…

Analitika za septembar

Kada su u pitanju gradovi, najviše ulazaka na portal bilo je iz Banjaluke, Sarajeva, Beograda, Podgorice, Zagreba, Novog Sada, Niša…, pa sve do Tualatina, grada u Oregonu (SAD).

Iz BiH, očekivalo prednjačili su Banjaluka i Sarajevo. Čitali smo se i u Mostaru, Tuzli, Bihaću, Bijeljini, Doboju, Zenici, Širokom Brijegu, Brčkom…

Beograd i Novi Sad su bili najaktivniji kada su u pitanju posjete iz Srbije. Ulazaka na portal bilo je i iz Novog Pazara, Niša, Čačka, Kragujevca, Subotice, Pančeva, Kraljeva, Užica…

Analitika od januara do kraja septembra

Podgorica je dominirala kada je u pitanju bila čitanost portala iz Crne Gore. Slijede Nikšić, Herceg Novi, Bar, Ulcinj, Budva, Bijelo Polje, Kotor, Danilovgrad, Kolašin…

I u septembru, kao i u avgustu, povećana je bila i posjeta prezentacijama (ordinacije, distributeri opreme, zubotehničke laboratorije), koje se nalaze na portalu.

Svaka prezentacija je opet imala od osam do deset pregleda dnevno, što je značajan skok u odnosu na 2019. godinu, kada je taj broj bio od tri do pet posjeta za 24 sata.

Bilo je tokom proteklog mjeseca i poziva za uključenje u našu regionalnu vajber grupu „Stomatologija.me – kursevi i seminari“. Grupa sada broji skoro 800 članova.

Da bi se priključili grupi, dovoljno je da pošaljete poruku na broj telefona +382 67 002 100 ili na e-mail: stomatologija.press@gmail.com.

Interesovanje je bilo i za našu aplikaciju za Android uređaje. Preuzimanjem aplikacije se u prilici da u svakom trenutku dobijete aktuelne informacije iz svijeta stomatologije, kao i o svim važnim događajima, stručnjacima sa kojima razgovarama o svim temama iz ove oblasti medicine…

Procedura za skidanje aplikacije je jednostavna. Na vašem Android uređaju, u Google play prodavnici ukucate stomatologija.me, i za par sekundi aplikacija će biti skinuta na vaš uređaj.

Trudićemo se da i u narednom periodu budemo još bolji. Budite i dalje uz naš portal, kako bi bili na izvoru aktuelnosti iz svijeta stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -