NaslovnaEdukacijaSeminar: „U susret svjetskom danu oralnog zdravlja“

Seminar: „U susret svjetskom danu oralnog zdravlja“

- Advertisement -

Udruženje stomatologa Srbije, organizuje nacionalni seminar I kategorije B-1681/22-II. Na programu je 25. februara u Beogradu u Best Western M hotelu (hotel Mladost, Bulevar oslobođenja 56, sala Horizonti).

Akreditovano je za stomatologe, ljekare, zdravstvene tehničare i stomatološke sestre sa šest bodova za učesnike.

Za učesnike skupa predviđena je kotizacija. Uplata kotizacije u vrijednosti od 1.700 dinara sa PDV-om, vrši se na žiro račun Udruženja stomatologa Srbije, broj je 205-41887-42, poziv na broj 2502. Svrha uplate je „program KME“.

Kotizacija se uplaćuje isključivo putem uplatnice prije skupa. Potvrdu o učešću dobijaju svi učesnici sa plaćenom kotizacijom, koji su se registrovali. Prijava učešća na skupu: ime i prezime, broj licence, broj telefona, e-mail adresa na broj telefona +381 64 55 73 907 ili na e-mail: edukacija.seminar@gmail.com, ussprogram2021@gmail.com.

Predavači će biti doc. dr Tatjana Savić-Stanković (PRISTUPNI KAVITET – KLINIČKE SMJERNICE), prof. dr Ljiljana Stojčev (MEDIKAMENTIMA IZAZVANA OSTEONEKROZA VILICE), Dr Aleksandar Milovanović, specijalista opšte hirurgije (RIJETKE ALI SMRTONOSNE KOMPLIKACIJE ODONTOGENIH APSCESA), prof. dr Zoran Mandinić (PRISTUP STOMATOLOGA U ODNOSU NA PSIHOLOŠKI TIP DJETETA), prof. dr Ivica Stančić (KLIZAČI ILI DUGMIČASTA SIDRA – ČESTA DILEMA U SVAKODNEVNIM INDIKACIJAMA). Rukovodilac programa je prim. dr sci. dent. med. dr Jasmina Tekić.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -