fbpx
NaslovnaObavještenjaSeminar o važnosti sterilizacije u subotu u Podgorici

Seminar o važnosti sterilizacije u subotu u Podgorici

- Advertisement -

PODGORICA – Seminar na temu „Sterilizacija prije svega – evropski standardi i crnogorske prilike“ biće održan u suboru u podgoričkom hotelu Ramada, saopštili su našem portalu organizatori događaja kompanije W&H i Tehno Dental.

Oni navode da je riječ o izuzetno značajnom događaju za crnogorsku stomatološku zajednicu i nadaju se prisustvu velikog broja učesnika.

Organizatori posebno ističu gostovanje gospodina Kristijana Stempa (Christian Stemph) jednog od najznačajnijih figura austrijske kompanije W&H Dentalwerk – inovatora koji je patentirao prvi autoklav „B“ klase još 1999. godine.

Gosti predavači biće Dr Miloš Beloica sa Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu koji će govoriti o kompozitnim materijalima i DR Fisnik Kasapi, specijalista oralne hirurgije iz Makedonije koji će imati predavanje na temu „Novi biološki materijal – drugačiji pristup u tehnici sinus liftinga“.

Seminar počinje u 9:30 časova, a kotizacija u vrijednosti od 20 eura se plaća kao potvrda o učešću, a događaj će zvanično bodovati Ljekarska komora Crne Gore,

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -