NaslovnaObavještenjaSačuvajmo osmijeh djece: Kongres u Skoplju okuplja svjetske stručnjake

Sačuvajmo osmijeh djece: Kongres u Skoplju okuplja svjetske stručnjake

- Advertisement -

Požurite jer se bliži jedinstven događaj u našem regionu, rezervišite svoje mjesto što prije i obezbijedite sebi priliku da naučite nešto novo i vidite kako svjetski stručnjaci gledaju na dječju stomatologiju danas.

Makedonsko udruženje pedijatrijskih i preventivnih stomatologa poziva sve zainteresovane na svoj drugi kongres pod nazivom “Sačuvajmo osmijeh djece blistavim i zdravim!”, koji će se održati u Skoplju od 30. maja do 1. juna.

Ovo nije još jedan običan kongres! Veliki broj renomiranih predavača iz cijelog svijeta potvrdio je svoje učešće na ovom događaju, među kojima su neki od vodećih stručnjaka kao što su Figen Sejmen, Džon Federstoun, Monti Dugal, Svante Tvetman, Jasmi Krisal i mnogi drugi. Pedodonti na čije ste citate najčešće nailazili u naučnim tekstovima prvi put stižu u ovaj dio Evrope kako bi uživo prenijeli svoja znanja.

Spojite lijepo i korisno kao nikada do sad

Inspirativna predavanja, zanimljive prezentacije, najnovija otkrića, bogata iskustva i znanja, prilike za povezivanje sa liderima u regionu i šire, sve ovo vas očekuje na Kongresu u Skoplju. Pedodonti i drugi stomatolozi koji žele da stiču nova znanja, da se usavršavaju i prošire svoju mrežu kontakata sa drugim stručnjacima neće dozvoliti sebi da propuste ovako važan događaj. I to nije sve, jer će u okviru Kongresa biti održana i izložba na kojoj će se predstaviti najpoznatije kompanije iz S. Makedonije i regiona.

Skoplje ovog proljeća neće biti primamljivo samo zbog stomatologije. Pored navedenih stručnih benefita, dolazak na Kongres biće idealna prilika i da učinite nešto lijepo za sebe, doživite nova iskustva, osjetite čari drugačije kulture i upoznate S. Makedoniju. Glavni grad je poznat kao grad bogate istorije i fascinantne kulture, koji posjetiocima nudi putovanje kroz vrijeme na znamenitim lokacijama poput tvrđave Kale, Kamenog mosta i Starog Bazara, istraživanje gastronomskih čuda domaće kuhinje i uživanje u šarmantnim ulicama punim duha i muzike koja miluje dušu. Odavno niste imali ovakvu priliku da spojite lijepo i korisno.

Rezervišite svoje mjesto odmah!

Kongres će se održati u hotelu Double Tree by Hilton, kotizacija do 1. maja košta 70 eura, a nakon toga će iznositi 80 eura. Za studente i stomatološke tehničare će iznositi 20 eura. Glavni dio programa biće podijeljen u četiri sesije u okviru kojih će predavanja održati 14 plenarnih eksperata iz cijelog svijeta, a svoja iskustva i istraživačka otkrića podijeliće i regionalni stručnjaci.

Predstavite vašu kompaniju

Ozbiljne stomatološke kompanije neće propustiti priliku da nađu svoje mjesto na jedinstvenom događaju poput ovog. Postanite izlagač na Kongresu i predstavite svoje proizvode i usluge kolegama iz branše.

Cijena za izlagače : 500 eura za sva tri dana kongresa

Ako želite da logo bude u programu i knjizi apstrakata: 700 eura

Izlagači će dobiti prostor od šest kvadratnih metara na Kongresu.

Vidimo se u Skoplju!

Ne propustite ovaj specijalni događaj o kojem će brujati region, rezervišite svoje mjesto i pridružite se zajednici vodećih pedodonata iz cijelog svijeta. Interesovanje je veliko, zato pronađite svoje mjesto što prije i upustite se u avanturu sa koje ćete se vratiti bogatiji za znanja koja možete primjeniti u struci, ali i iskustva koja ćete dugo prepričavati.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -