NaslovnaProizvodiRolly: "Četkica za zube" koja se žvaće

Rolly: “Četkica za zube” koja se žvaće

- Advertisement -

Rolly je “četkica za zube” napravljena za one situacije kada baš i ne možete da se iskradete do toaleta i plaknete zube.

Kako navode proizvođači, efekat mehaničkog čišćenja osigurava uklanjanje čestica hrane i plaka između zuba i na teško dostupnim mjestima. Sa druge strane, aktivni sasjtojci, fluor i ksilitol će ostaviti svježinu u vašim ustima.

Riječ je o specijalno dizajniranom gumenom disku sa 267 pipaka koji su navodno podjednako dobri kao i prava četkica.

Ideja je da se on uvlači između vaših zuba dok ga žvaćete i čisti sve te prljavštine. Uz to vam masira desni što je takođe dobro za zdravlje i oralnu higijenu.

– Koristite Rolly dva minuta i valjajte je oko zuba koristeći svoj jezik. Kombinacija Rolly “čekinja” i njenih aktivnih sastojaka će ostaviće prijatan dah u vašim ustima i očistiti vaše zube i učiniti ih glatkim. Rolly je najbolji način da se očisti zube kada niste kod kuće – stoji na sajtu proizvođača.

Rolly sadrži ksilitol kao i fluor koji su takođe važni za održavanje žvakaćeg aparata u dobrom stanju.

– Ovo je najbolji način da se uništi zubni plak. Pozitivni feedback među potrošačima je visok, veoma slične onima iz žvake. Osećaj svežine i čistoće je isti koji se može dobiti korišćenjem četkice za zube i pastu za zube – stoji na sajtu proizvođača.

Kada završite možete da ga bacite kao žvakaću gumu, pa jednu ovakvu četkicu nije loše imati pri ruci za vrijeme večere, sastanka ili boravka u prirodi.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -