fbpx
NaslovnaEdukacijaRok za prijem rezimea za 3. Kongres Stomatologa Crne Gore do 1....

Rok za prijem rezimea za 3. Kongres Stomatologa Crne Gore do 1. oktobra

- Advertisement -

Sredinom narednog mjeseca (17-19. oktobar, hotel „Mediteran“ Bečići), na programu je treći kongres Stomatološke komore Crne Gore sa međunarodnim učešćem. Tokom tri dana kongresa, biće otvoren izložba stomatološke opreme i materijala. Rok za prijem rezimea je do 1. oktobra, do kada je potrebno uz sažetak obavezno navesti i način prezentacije (usmene ili poster prezentacije). Učešće na konresu se boduje prema pravilniku Stomatološke komore Crne Gore. Odlukom broj 91-1 od 19. avgusta 2019. godine, skup je akreditovan od strane Komisije za kontinuiranu edukaciju Stomatološke komore Crne Gore i biće bodovan:
*Pasivno učešće (20 bodova)
*Aktivno učešće (usmene i poster prezentacije)
1.autor – 30 bodova
2.autora – 25 bodova

Kotizacija do 4. oktobra je 80 eura, a poslije tog datuma i na licu mjesta 100 eura. Za članove komore, kotizacija je 50 eura. U paralelnom programu kongresa biće organizovane i stručne radionice iz različitih oblasti stomatologije. Više informacija možete naći na sajtu www.stomkomcg.me. Kotizacija uključuje: prisustvo kongresu, koktel dobrodošlice, program kongresa, zbornik abstrakata, sertifikat, kafe pauza, kongresni materijal. Za studente stomatologije, uz pokazani indeks, ulaz na predavanja je slobodan.
Uplate za kotizaciju, potrebno je izvršiti na žiro račun: 550-17744-07 kod Podgoričke banke. Uplate za kotizaciju iz inostranstva izvršiti na devizni račun Stomatološke komore Crne Gore. Instrukcije za plaćanje nalaze se na zvaničnom sajtu komore.
Organizator kongresa je Stomatološka komora Crne Gore u saradnji sa Medicinskim fakultetom Podgorica (Univerzitet Crne Gore), Stomatološkom komorom Srbije i Komorom doktora stomatologije Republike Srpske.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -