fbpx
NaslovnaSavjetiRiješite se hrkanja pri prvoj upotrebi Oniris® dentalne proteze

Riješite se hrkanja pri prvoj upotrebi Oniris® dentalne proteze

- Advertisement -

Oniris® je napravljen kako bi vam povratio normalan san i skladan porodični život! Vjerovatno ste svjesni činjenice da je hrkanje medicinski i socijalni problem. Riješićete ga već nakon prve noći upotrebe Oniris® dentalne proteze.
Šta je uzrok hrkanja?
Hrkanje i apneja (prekid disanja) tokom spavanja uglavnom nastaju usljed otežanog protoka vazduha izazvanog opuštanjem mekih tkiva ždrijela (mišići, korijen jezika, meko nepce…). Hrkanje i sleep apnea smanjuju nivo kiseonika u krvi i prouzrokuju nesvjesna mikro-buđenja tokom noći. To dalje može imati ozbiljne posljedice (hipertenziju, rak, infarct, depresiju, kardiovaskularne bolesti, zamor i pospanost, oštećen libido, i sl.) koje mogu dovesti i do prerane smrti. ONIRIS je dentalna proteza kojom se donja vilica pomjera prema naprijed, čime se oslobađaju disajni putevi. To dovodi do smanjenja ili potpunog prestanka hrkanja i (u ogromnom broju slučajeva) rješava pitanje prekida disanja u snu.

Kako Oniris® rješava problem hrkanja?
ONIRIS® je inovativno patentiran uređaj, dizajniran da obezbijedi maksimalni nivo udobnosti i efikasnosti. Sam uređaj je sličan štitniku za zube kod sportista ili zubnoj protezi i nežnim potezom pomjera Vašu donju vilicu unaprijed tokom spavanja. Samim tim, dozvoljava prolazak vazduha kroz ždrijelo i sprječava opstrukcije koje prouzrokuju hrkanje i sleep-apneu. Mnogobrojne kliničke studije su pokazale da ovakva tehnika daje odlične rezultate u liječenju hrkanja i sleep apnee. ONIRIS® predstavlja najprihvatljiviju soluciju koja se nudi pacijentima, napravljenu po mjeri pacijenta sa kompletnom slobodom pokreta, komforom i lakim prilagođavanjem. ONIRIS proteza se lako koristi, lako održava i stostruko je manjih dimenzija od raznih nosnih ili oralnih vazdušnih maski. Rezultat je, potpuno efikasno rješenje za hrkanje i sleep-apneu koje obezbjeđuje udoban i miran san i skladan porodični život.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -