NaslovnaEdukacijaRenomirani predavači na “Kongresu K4 - Interdisiplinarna stomatologija – nove inovativne ideje”

Renomirani predavači na “Kongresu K4 – Interdisiplinarna stomatologija – nove inovativne ideje”

- Advertisement -

Trinaesti Kongres K4 grupacije, biće održan 25. i 26. novembra u Skoplju, pod pokroviteljstvom predsjednika Sjeverne Makedonije Steva Pendarovskog, a pod nazivom – “Interdisiplinarna stomatologija – ideje za nove inovacije”.

Učesnici će imati priliku da slušaju veliki broje predavanja emontentnih stručnjaka iz oblasti stomatologije, kako iz Sjeverne Makedonije, tako i iz ostalih zemalja sa prostora bivše Jugoslavije.

„U svoje lično ime i u ime članova IO SKM-a koji su organizatori K4 kongresa Nove tehnologije, čast mi je da vas pozovem na 13. na zajednički koorganizovan obrazovni događaja, zajedno sa našim partnerskim komorama iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Tema ovogodišnje manifestacije je: „Interdisciplinarna stomatologija – nove inovativne ideje”, a održaće se u Narodnom muzeju borbe, u Skoplju, 25/26.11.2022. i dalje veliko nam je zadovoljstvo što je pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Sjeverna Makedonija, g. Steva Pendarovskog. Na ovogodišnjoj manifestaciji, oba dana, biće ponuđene teme iz različitih oblasti stomatologije 15-20 renomiranih predavača iz zemlje i inostranstva. Pored predstavnika komore iz grupe K4 učestvovaće predstavnici naših prijatelja iz Republike Srpske, Kosovo, Srbija itd. Poštovani, iskustvo iz prethodnih 12 godina pokazao je da stručna saradnja ne poznaje granice i idealna je prilika za razmjenu različitih ideja, iskustva i stavova, ali i prijateljstvo koje ostaje najduže u sjećanjima. Poštovane kolege, pozivam vas, pored radnog dijela, koji se boduje sa 10 poena za pasivno učešće, takođe na zvanično otvaranje u petak, 25. novembra 2022. godine u 16.30 časova, kao i na zajednički sastanak i koktel 25.11.2022. u 19.00 časova u prostorijama Muzeja“, istakao je u obraćanju doktor Marijan Denkovski, predsjednik Stomatološke komore Makedonije.

Kotizacija za članove Stomatološke komore Makedonije sa plaćenom članarinom za 2021. godinu je besplatna, a za sve ostale je 1300 denara.

Žiro račun: 210051191380116 NLB za naznakom „K4“, korisnik: SKM. Obavezna registracija sa imenom i prezimenom i broj licence na sledećem linku.

Sertifikat se stiče fizičkim prisustvom, fizičko prisustvo se bilježi QR kodom mobilne aplikacije SKM.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -