NaslovnaObavještenjaRenfert Balkans prisutan na društvenim mrežama

Renfert Balkans prisutan na društvenim mrežama

- Advertisement -

U svijetu stomatološke tehnologije, povezanost je ključna. Svi najnoviji trendovi, događaji i korisne informacije iz domena dentalne inovacije sada su dostupni na jednom mjestu društvenim mrežama!

Naša saradnja koja je započela kao uspjeh na jednom od najistaknutijih stomatoloških portala na Balkanu, Stomatologija.me, sada se proširuje na područje društvenih mreža. Renfert Balkans, priznata kompanija poznata po vrhunskim proizvodima i uslugama u stomatološkoj industriji, sada je povjerila vođenje svojih društvenih mreža Gondor produkciji.

Pridružite se facebook grupi kako biste prvi saznali o posljednjim svjetskim trendovima u dentalnoj tehnologiji koji će unaprijediti kvalitet i olakšati rad u laboratoriji i stomatološkoj ordinaciji. Takođe, pratite instagram nalog Renfert Balkans kako biste se informisali o najnovijim proizvodima i promotivnim akcijama za efikasniji i uspješniji rad.

Ne zaboravite – sadržaj je prilagođen ne samo zemljama EX YU, već i rumunskom i grčkom tržištu. Unaprijedite svoju praksu u Rumuniji, Hrvatskoj, Grčkoj, Kipru, Srbiji, Bosni, Sloveniji, Albaniji, Bugarskoj, Kosovu, Makedoniji i Crnoj Gori.

Zajedno s portalom Stomatologija.me i Gondor produkcijom, Renfert Balkans nastavlja da gradi mostove prema uspjehu u stomatologiji na Balkanu i šire. Pratite na društvenim mrežama i budite dio ove inspirativne zajednice!

Ovo partnerstvo predstavlja korak naprijed u misiji da podržimo stomatologe na Balkanu u njihovom svakodnevnom radu, pružajući im najnovije informacije, alate i tehnologije kako bi unaprijedili svoje prakse i pružili najbolju moguću njegu svojim pacijentima.

Budite korak ispred uz Renfert Balkan!

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -