NaslovnaObavještenjaProteklu godinu smo završili sa skoro tri miliona otvorenih stranica

Proteklu godinu smo završili sa skoro tri miliona otvorenih stranica

- Advertisement -

Još jedna fantastična godina je iza portala www.stomatologija.me, kada je čitanost u pitanju. U 2021. smo imali skoro tri miliona otvorenih stranica, tačnije 2.906.151, što je preko 40% više nego godinu ranije.

Čitaoci (pacijenti) su prepoznali trud koji ulažemo da u svakom trenutku budemo aktuelni, da ukažemo na važnost oralnog zdravlja, da im u saradnji sa doktorima riješimo nedoumice koje imaju vezano za zube, a ujedno smo i potvrdili da smo i dalje broj jedan na Balkanu. Portal je iz dana u dan povećavao broj čitalaca (pacijenata), pa je prethodna godina, kada su posjete u pitanju, najuspješnija od osnivanja.

Analitika za 2021. godinu

Ove impozantne cifre ne bi bilo da nije bilo naših partnera – doktora stomatologije, distributera opreme i zubnih tehničara, kao i, naravno, naših vjernih čitalaca koji su svakog dana bili uz portal, čitali tekstove i davali nam motiv, ali i obavezu da budemo još bolji.

Najviše ulazaka bilo je iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske. Čitali smo se i u Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji, Švajcarskoj, Americi, Njemačkoj, Austriji… Kada su gradovi u pitanju, prednjačili su Beograd, Banjaluka, Sarajevo i Podgorica. Slijedili su Zagreb, Novi Sad, Mostar, Niš, Kragujevac, Bijeljina…

Veliko interesovanje je bilo i za prezentacije ordinacija, zubnih tehničara i distributera opreme, čiji broj je rastao.

I naša regionalna vajber grupa „Stomatologija.me – kursevi i seminari“ naišla je na sjajan odziv. Već smo premašili brojku od 1.000 članova, a svakodnevno dobijamo pozive od stomatologa, zubnih tehničara i distributera opreme da se priključe.

Grupa je napravljena sa ciljem da se na jednom mjestu mogu dobiti sva obavještenja oko edukativnih skupova koji se održavaju na prostorima bivše Jugoslavije, odnosno Balkana. Da bi se priključili grupi, dovoljno je da pošaljete poruku na broj telefona +382 67 002 100 (SMS ili viber).

Dalji rast čitanosti je neminovan, a noviteti koje vam spremamo za ovu godinu opravdaće povjerenje koje smo stekli svojim dosadašnjim radom. Broj posjeta u prošloj godini nas obavezuje da budemo još bolji u ovoj. Zbog toga vas pozivamo da i dalje budete uz portal stomatologija.me, kako bi uvijek bili na izvoru pravih informacija.

Ukoliko do sada niste, kao ordinacija, distributer stomatološke opreme ili zubotehnička laboratorija, postali član portala, vrijeme je da nam se pridružite i postanete član uspješnog tima. Možete nam se obratiti na e-mail adrese gondorcg@yahoo.com ili stomatologija.press@gmail.com. Očekujte neočekivano u 2022. godini.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -