NaslovnaObavještenjaProf. dr Zoran Stajčić gostuje u Podgorici

Prof. dr Zoran Stajčić gostuje u Podgorici

- Advertisement -

Prof. dr Zoran Stajčić, jedan od najčuvenijih maksilofacijalnih hirurga u regionu i šire, narednih nekoliko dana gostovaće u Podgorici kako bi najavio nove kurseve koje će održati u ovom gradu.

Riječ je o naprednim kursevima na kojima će polaznicima biti predstavljene inovacije liječenja sa novim pristupom edukaciji putem mentorstva, kako za oralne hirurge, parodontologe i implantologe tako i za stomatologe u opštoj praksi.

Oni koji su zainteresovani da o ovome saznaju nešto više, danas u 18h na televiziji 777 dr Stajčić će biti gost emisije “Skener”. Ukoliko niste u mogućnosti da odgledate premijernu emisijiu, reprizu možete vidjeti u nedjelju u 14h.

O prof. dr Zoranu Stajčiću

Univerzitetsku karijeru, od asistenta pripravnika do profesora, ostvario na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Bio je profesor maksilofacijalne hirurgije na Stomatološkom fakultetu u Bristolu, Velika Britanija. Radio kao Oberarzt – maksilofacijlni hirurg u opštoj bolnici u Welsu, Austrija. Stručno se usavršavao na poznatim klinikama širom svijeta. Bio je stipendista Alexander von Humboldt fondacije. Eksperimentalna i klinička istraživanja za doktorsku disertaciju obavio u Frajburgu, Nemačka i Oxfordu, Velika Britanija. Objavio je pet udžbenika i više od 60 radova u časopisima. Održao više od 200 predavanja na stručnim i naučnim skupovima širom svijeta kao i više desetina kurseva iz oralne implantologije i dentoalveolarne hirurgije.

Stručni je sradnik velikog broja ordinacija, između ostalih i podgoričke klinike Apolonia Plus.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -