NaslovnaEdukacijaPrijem sažetaka za Bass kongres do 31. marta

Prijem sažetaka za Bass kongres do 31. marta

- Advertisement -

Sarajevo će od 19. do 21. maja (hotel Hills) ove godine biti domaćin 25. BaSS kongresa. Rok za prijavu sažetaka radova je 31. mart, a rok za slanje potvrde o prijemu radovao je 7. april.

Sažeci radovao se mogu slati prema uputstvima https://www.e-bass.org/25thcongress/guidelines-for-submitting-an-abstract/ na sljedećem linku https://www.e-bass.org/25thcongress/abstract-submission/.

Prezentirajući autori su dužni uplatiti ranu kongresnu kotizaciju do sedam dana nakon potvrde o prijemu rada, a najkasnije do 15. aprila, ako bi sažeci radova bili uvršteni u knjigu sažetaka, a prezentacije radova uvršteni u kongresni program.

Stomatološka komora Kantona Sarajevo će svim svojim članovima pasivno prisustvo skupu vrjednovati sa 10 bodova, autorima i koautorima poster prezentacija i koautorima usmenih prezentacija dodijeliće 15 bodova, a usmena prezentacija će se vrjednovati sa 20 bodova.

Stomatološka komora FBiH će se prisustvo skupu vrjednovati sa 15 bodova za doktore stomatologije, a sa 8 bodova za zubne tehničare i stomatološke sestre/tehničare. Referentu za usmenu prezentaciju dodaje se 6 bodova a koautorima 4 boda. Autorima i koautorima poster prezentacije dodaje se 4 boda.

Uplata kotizacije u protivvrijednosti u KM raditi na sljedeći način:
Primalac: Udruženje stomatologa u FBiH
Adresa: Bolnička 4a, 71000 Sarajevo
Namjena: Uplata kotizacije za 25. BaSS kongres
Transakcioni račun: 1610000070990140, Raiffeisen banka Sarajevo

Kotizacija se može uplaćivati lično u prostorijama Udruženja stomatologa FBiH uz prethodnu najavu na broj telefona +387 61 712 964, svakim radnim danom od 10 do 14 sati.

Registracija se kompletira slanjem popunjenog formulara koji se preuzima sa sljedećeg linka https://www.e-bass.org/25thcongress/registration/ na e-mail adresu bass2020register@gmail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -