fbpx
NaslovnaObavještenjaPridružite se regionalnoj viber grupi - kursevi, seminari i literatura

Pridružite se regionalnoj viber grupi – kursevi, seminari i literatura

Poštovani stomatolozi, zubni tehničari, distributeri stomatološke opreme. Stomatologija.me, načitaniji stomatološki portal u regionu, prije izvjesnog vremena pokrenuo je viber grupu pod imenom „Stomatologija.me – kursevi, seminari i literatura“, koja ima preko 1200 članova.

Grupa je napravljena sa željom da vas na jednom mjestu obavještavamo o svim edukativnim skupovima (kursevi, seminari), koji će se održavati na prostoru Crne Gore, Srbije, BiH, Slovenije, Makedonije, Hrvatske, ali i cijelog Balkana, kao i o novoj literaturi iz svijeta stomatologije.

- Advertisement -

Takođe, u grupi objavljujemo sva saopštenja stomatoloških komora sa prostora bivše Jugoslavije.

Foto: stomatologija.me

Pozivamo vas da se priključite grupi slanjem poruke na broj telefona (viber) +382 67 002 100 i putem e-maila (stomatologija.press@gmail.com).

Ono što je važno jeste da ćemo poštovati vašu privatnost – nisu mogući bilo kakvi komentari, a poruke koje vam stižu vikendom su utišane.

Ovo je novi projekat portala stomatologija.me, koji postoji osam godina i koji je od lokalnog izrastao u regionalni portal. Da je tako, pokazuju i brojke o posjetama.

Impozantan je i broj zadovoljnih klijenata iz regiona – preko 150, što je naša najbolja preporuka.

Priključite se našoj viber grupi, jer ćete na taj način dobijati sve aktuelnosti iz svijeta stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -