fbpx
NaslovnaObavještenjaPridružite se regionalnoj viber grupi – kursevi, seminari, literatura i proizvodi

Pridružite se regionalnoj viber grupi – kursevi, seminari, literatura i proizvodi

- Advertisement -

Jeste li ikada razmišljali o koristima praćenja najnovijih dešavanja u svijetu stomatologije?

Upravo zato je portal Stomatologija.me osmislio Viber grupu “KURSEVI, SEMINARI, LITERATURA I PROIZVODI”, koja okuplja preko 1320 doktora iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Ovaj vid povezivanja ima niz prednosti, jer sve važne informacije možete pronaći na jednom mjestu, što vam omogućava da budete u toku sa najnovijim dešavanjima u svijetu stomatologije.

Takođe, sa ponosom ističemo da smo uspostavili saradnju sa stomatološkim komorama Srbije, Republike Srpske, Federacije BIH i stomatološkim fakultetima u Pančevu i Foči. Na taj način, imaćete neposredan pristup dešavanjima i u stomatološkim komorama. Imamo i saradnju sa velikim brojem dentalnih depoa, koji organizuju edukativne skupove.

Foto: closetworks.com

Komentari su isključeni, a objave utišane

Članstvo u našoj grupi je jednostavno i možete se priključiti popunjavanjem naše kontakt forme ili pošaljete ime, prezime i broj telefona na broj redakcije portala www.stomatologija.me (+38268851465, radnim danima od 08 do 16 sati).

Ova grupa je napravljena tako da nećete biti preplavljeni nepotrebnim informacijama, budući da su komentari isključeni, a objave, koje su utišane, pojavljuju se samo jednom nedeljno.

Ako želite, imate mogućnost da učlanite i svoje kolege, kako bi i oni mogli da budu u toku sa najnovijim dešavanjima. Sve što je potrebno jeste da popunite našu kontakt formu, kako bismo vas dodali u grupu.

Pratite najnovije događaje iz svijeta stomatologije uz najčitaniji stomatološki portal na Balkanu – www.stomatologija.me i učlanite se u našu Viber grupu. Najbolji sa najboljima!

Pridružite se viber grupi

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -