Naslovna Obavještenja Pridružite se regionalnoj viber grupi - kursevi i seminari

Pridružite se regionalnoj viber grupi – kursevi i seminari

Poštovani stomatolozi, zubni tehničari, distributeri stomatološke opreme, stomatologija.me, načitaniji stomatološki portal u regionu, prije izvjesnog vremena pokrenuo je viber grupu pod imenom „Stomatologija.me – kursevi i seminari“, koja ima skoro 700 članova.

Grupa je napravljena sa željom da vas na jednom mjestu obavještavamo o svim edukativnim skupovima (kursevi, seminari…), koji će se održavati na prostoru bivše Jugoslavije, ali i cijelog Balkana.

Takođe, u grupi objavljujemo sva saopštenja stomatoloških komora iz regiona.

Foto: stomatologija.me

Pozivamo vas da se priključite grupi slanjem poruke na broj telefona (vajber) +382 67 002 100 i putem e-maila (stomatologija.press@gmail.com).

Ono što je važno jeste da ćemo poštovati vašu privatnost – nisu mogući bilo kakvi komentari, a poruke koje vam stižu su utišane.

Ovo je novi projekat portala stomatologija.me, koji postoji šest godina i koji je od lokalnog izrastao u regionalni portal. Da je tako, pokazuju i brojke o posjetama.

Za osam mjeseci ove godine imali smo preko milion otvorenih stranica, tačnije 1.341.598, čime smo nadmašili cijelu 2019. kada je broj otvorenih stranica bio 1.247.627).

Impozantan je i broj zadovoljnih klijenata iz regiona – preko 200, što je naša najbolja preporuka.

Priključite se našoj vajber grupi, jer ćete na taj način dobijati sve aktuelnosti iz svijeta stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -