NaslovnaProizvodiPredstavljamo: ZOONO® - zagarantovana zaštita

Predstavljamo: ZOONO® – zagarantovana zaštita

- Advertisement -

Novo na našem tržištu – ZOONO®. U pitanju je revolucionarno, specijalizovano sredstvo za zaštitu i uništavanje 99,99% mikroorganizama poput virusa, bakterija, algi i gljivica.

Sloj molekularnih antimikrobnih igala ostaje postojan na površinama do 30 dana, a na koži do 24 sata.

Rutinsko čišćenje se može nastaviti i ne ometa molekulu ZOONO® ili njegovu antimikrobnu aktivnost.

ZOONO® djeluje tako što stvara nevidljivi antimikrobni sloj (antimikrobni polimeri na bazi silana koji se kovalentno vežu na površinu), koji na mikro nivou sadrži na milione pozitivno nabijenih mikroskopskih igala koje privlače i eliminišu negativno nabijene patogene.

Zaštitni sloj postaje učinkovit odmah nakon što se osuši. ZOONO® u svom sastavu ne sadrži dodatke bilo kakvih otrovnih supstanci, hemikalija niti alkohol.

ZOONO® je odobren od strane američkog FDA (U.S: Food and Drug Administration), prihvaćen od strane međunarodne organizacije za zaštitu životne sredine EPA (Environment Protection Agency), akreditovan od strane britanskog akreditacionog tijela UKAS (United Kingdom Accreditation Service) i HALAL certifikovan.

Rezultate ZOONO® efekta je potvrdilo preko 100 svjetskih akreditovanih laboratorija. ZOONO® ima širok spektar primjene, a najveću u zdravstvu, wellness&spa, teretanama, industriji, proizvodnim procesima, uslužnim objektima (hoteli, restorani, kina, vrtići, igraonice), ličnoj zaštiti, zaštiti domaćinstava, vjerskih objekata i ostalog.

ZOONO® nema boje, mirisa, ne ispira se, ekološki je prihvatljiv, ne dovodi do iritacija.

Potpuno je nježan za ljude i životinje, smrtonosan je za širok raspon bakterija, virusa, gljivica, plijesni i algi.

Više informacija o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera, firme „Farmont“ iz Danilovgrada.

Broj telefona je + 382 68 112 119, a e-mail: ranko.scepanovic@farmont.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -