NaslovnaProizvodiPredstavljamo: X-Mind prime 2D

Predstavljamo: X-Mind prime 2D

- Advertisement -

X-Mind prime 2D je najnoviji dodatak ACTEON-ovoj liniji proizvoda za panoramsko snimanje. Kombinuje najsavremeniju tehnologiju sa lakoćom upotrebe u kompaktnom dizajnu. Sa X-Mind prime 2D, visoka tehnologija vam je na dohvat ruke sa alatima za tačnu dijagnozu. X-Mind prime 2D je lagan i kompaktan sistem koji se može uklopiti u gotovo svaku stomatološku ordinaciju.

Sa svojim inteligentnim dizajnom na zidu, jedinica zauzima nula prostora. Pošto se jedinica isporučuje unapred sastavljena, može je instalirati jedan tehničar za manje od sat vremena, tako da je u funkciji i ne ometa kancelarijsku rad. 2D dijagnostika je pristupačnija nego ikada sa pametnim i kompaktnim rješenjem.

Prednosti
X-Mind® prime nudi kompletan set panoramskih pregleda prilagođenih svim vašim kliničkim aplikacijama. Pruža sve panoramske preglede potrebne za opštu stomatologiju: dentalni panoramski, temporomandibularni zglobovi, sinusi.
Panoramski programi
*Standardni
*Polu – panoramski (desni/lijevi)
*Prednja denticija
*Niska doza
*Ortho Rad

Zagrizni
*Jednostruki (desni/lijevi)
*Bilateralni
*Sinus
TMZ
*Standarni
*Jednofazni
Uz rendgen se dobija softver AIS – ACTEON Imaging softver

ACTEON Imaging softver nudi intuitivno korišćenje i naprednu funkcionalnost. Sam Vam dopušta upravljanje od snimanja do pregleda snimaka i slika za sve ACTEON uređaje za snimanje (CBCT, panoramski, intraoralni digitalni rendgen, intraoralna kamera…) te mnogo više:

*Filter za optimizaciju detalja panoramskog snimka
*Individulani izveštaj za pacijenta
*Superioran dizajn
*Jasne linije
*Jednostavno korišćenje
*Otvorenost prema drugim sistemima
*Jednostavna integracija s ACTEON 2D i 3D rendgenima
*Mogućnost integracije sa različitim softverima za vođenje pacijenata
Garancija: 2 godine

Dodatne informacije možete dobiti u „Akord Dentalu“ na brojeve telefona +381 34 61 70 070, +381 63 11 60 651, +381 63 11 60 672, +381 63 11 60 655, a e-mail je: akorddentalrs@gmail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -