NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Vitis Gingival

Predstavljamo: Vitis Gingival

- Advertisement -

Sve više studija povezuju oralno zdravlje sa generalnim zdravljem organizma. Na primjer, parodontalna bolest se povezuje sa pokretanjem ili uticajem na napredovanje sistemskih bolesti, kao što su kardiovaskularne bolesti, dijabetes, ili komplikacije tokom trudnoće.

Osobe koje pate od ozbiljne parodontoze imaju 25% veće šanse da obole od kardiovaskularnih bolesti, dok čak između 60% i 75% trudnica razvije gingivitis u toku trudnoće, a 25 % njih parodontitis.

Foto: meditas.me

Iz ovog razloga, veoma je važno shvatiti značaj prevencije gingivitisa. Prvo, kako bi se izbjeglo njegovo napredovanje i prelazak u parodontozu, drugo, kako bi se izbjegao nastanak drugih oboljenja.

Redovno praćenje stanja desni, zajedno sa svakodnevnom upotrebom odgovarajućih proizvoda, pomoći će u očuvanju parodontalnog zdravlja.

Linija Vitis Gingival, koja sadrži cetilpiridinium hlorid (CPC) sa širokim spektrom antiseptičkih svojstava visoke efikasnosti i dobre apsorpcije u oralnoj duplji, zajedno sa drugim sastojcima, pomaže u efektivnoj prevenciji parodontalnih bolesti.

Foto: meditas.me

Ova linija je dio španske pionirske istraživačke kompanije sa preko 35 godina tradicije, DENTAID, koja za cilj ima poboljšanje oralnog zdravlja ljudi.

Namijenjena je osjetljivim desnima, a njeni proizvodi uspješno utiču na smanjenje taloženja zubnog plaka, jačaju zubnu gleđ i štite desni.

Vitis Gingival predstavlja najprikladnije formulisani antiseptik za adekvatnu prevenciju parodontalnih bolesti. Studija objavljena u časopisu “International Journal of Dental Hygiene” 1 2010, dokazuje efikasnost Vitis Gingival tečnosti za ispiranje usta, za samo 4 dana korišćenja:

*Testna grupa, koja je koristila Vitis Gingival, pokazala je smanjeno zapaljenje nakon samo četir dana, u poređenju sa kontrolnom grupom

Foto: meditas.me

*Smanjenje zubnog plaka, upotrebom Vitis Gingival proizvoda u toku samo četiri dana, je bilo značajno u poređenju sa kontrolnom grupom

*Nisu primijećeni klinički ili mikrobiološki štetni efekti
*Kod pacijenata koji su koristili Vitis Gingival kao jedino sredstvo za održavanje oralne higijene, nije došlo do porasta broja oralnih bakterija

Dodatne informacija o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti u kompaniji „Meditas D. O. O.“ iz Podgorice. Brojevi telefona su +382 20 625 016 i +382 69 024 084, a e-mail: info@meditas.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -