NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Vita Akzent Plus

Predstavljamo: Vita Akzent Plus

- Advertisement -

Nove oblasti primjene zahtijevaju nove, raznovrsne materijale. Sa VITA AKZENT Plus bojama, korisnici mogu jednostavno i efikasno da optimizuju nijansu svih vrsta zubnih keramičkih nadoknada, bez obzira na CTE nadoknade.

Bez obzira da li je unutrašnja boja, karakterizacija površine ili fino glaziranje, sa novim VITA AKZENT Plus fluorescentnim bojama možete lako i bez nepotrebnog napora prilagoditi svoju restauraciju.

U zavisnosti od željenog/uobičajenog načina obrade i relevantnog područja primjene, VITA AKZENT Plus boje su dostupne u prahu i kao paste spremne za upotrebu.

Glaziranje BODI SAINS i GLAZE materijal su, takođe, dostupni u obliku spreja, koji, zahvaljujući ravnomjernoj primjeni, obezbjeđuje ujednačenu površinsku obradu na velikoj površini bez ikakvog gubitka usljed raspršivanja. Nova, specijalna glava za prskanje omogućava precizno nanošenje na određena područja.

Karakteristike i prednosti
Za sve vrste dentalno-keramičkih materijala, za tehniku nanošenja slojeva i presovanja i feldspat keramičkih blokova kao što je VITABLOCS do monolitnih nadoknada. Pogodan je za sve dentalne keramičke materijale i za svaki CTE.

Dostupan u tri različita oblika u zavisnosti od načina primjene:
Prah
Za neograničenu fleksibilnost i ekonomičnost
Pasta
Spremne za upotrebu ujednačene konzistencije i homogene pigmentacije
Sprej
Lak za nanošenje za glazuru i završnu obradu

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti u kompaniji “Interdent” iz Celja. Broj telefona je +386 (0)3 425 62 00, a e-mail: info@interdent.cc

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -