Predstavljamo: VistaSoft – srce vaše digitalne ordinacije

  Jednostavno, intuitivno i prilagođeno vašim potrebama. Od izrade i uređivanja radiografskih snimaka i slika sa kamere do dijeljenja snimaka putem Cluod-a, pa sve do planiranja implantata i hirurških šablona – VistaSoft drži sve konce digitalnog slikovnog prikaza. Najnovija generacija visoko efikasnog softvera za snimke nudi niz dodatnih modula i mapira cjelokupni digitalni radni tok vaše ordinacije. Zahvaljujući principu jednog klika, VistaSoft je jednostavan i intuitivan za upotrebu. Dizajn je, takođe, optimizovan za profesionalnu dijagnostiku, tako da nudi najbolju moguću podršku. VistaSoft se može umrežiti i podržava sve postojeće digitalne rendgenske sisteme i intraoralne kamere firme Dürr Dental. Takođe možete integrisati jedinice za skeniranje drugog proizvođača putem TWAIN interfejsa.

  Ključne karakteristike:
  -Princip jednog klika – sve glavne funkcije udaljene su samo jedan klik mišem.
  -Razumljive ikone za intuitivno upravljanje.
  -Ergonomski dizajn sa jednostavnim i promišljenim radnim procesima za efikasan rad.
  -Savremeni koncept spremanja – promjene se automatski spremaju.
  Pregled VistaSoft modula:
  -VistaSoft Basic: pregledavanje snimaka
  -VistaSoft X-ray: snimanje i uređivanje rendgenskih snimaka
  -VistaSoft Video: VistaCam funkcije
  -VistaSoft Implant & Guide: planiranje implantata i hirurških šablona
  -VistaSoft Cloud: sigurno deljenje slikovnih podataka
  -VistaSoft Mobile Connect: iPad priključak
  -VistaSoft Inspect: alat za provjeru prihvatljivosti i konzistentnosti, kao i za testiranje monitora i provjeru kvaliteta slikovnih ploča
  -VistaSoft DICOM Starter: povezivanje s DICOM sustavima
  -VistaSoft 3D: pregled i izrada CBCT snimaka

  VISTASOFT IMPANT & GUIDE – JEDNOSTAVNO PLANIRANJE IMPLANTATA
  Planiranje implantata – jednostavno i intuitivno
  Sa sistemom VistaSoft Implant imate pristup vrhunskom alatu za cjelovito predhirurško planiranje implantata. Možete provesti cijeli proces backward planninga – od krunice do stvarnog implantata. Vođeni radni tok vodi vas kroz softver i osigurava jednostavno i razumljivo planiranje. Rezultirajući podaci planiranja spremaju se kao otvorena STL datoteka koju zatim možete proslijediti npr. u laboratoriji zajedno sa automatski generisanim izveštajem.
  Jednostavan dizajn hirurških šablona
  VistaSoft Guide omogućava planiranje različitih vrsta hirurških šablona. Tipično za Dürr Dental, svi podaci se spremaju u otvorene STL datoteke, što znači da se mogu dalje obrađivati u bilo kojoj platformi.

  VistaSoft Cloud
  VistaSoft Cloud nudi savršenu platformu za jednostavno i efikasno dijeljenje rendgenskih snimaka sa kolegama, laboratorijima, klinikama ili pacijentima. Sa samo jednim klikom i odgovarajućom adresom E-pošte možete dijeliti i komentarisati slike u Cloud-u. Ne može biti efikasnije.
  Distributer ovog proizvoda je kompanija „Dental Medical“. Više informaxcija možete dobiti na brojeve telefona +381 24 554 927, +381 11 2435 356 ili putem e-maila: info@dental-medical.rs

  , ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.