NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Ultraclean-3

Predstavljamo: Ultraclean-3

- Advertisement -

Snažan ultrazvučni čistač koji uklanja čak i tvrdokorne ostatke kao što su krv, proteini… Moćno sredstvo za čišćenje uz jednostavnu aplikaciju.

Pogodno za upotrebu u uređajima za ultrazvučno čišćenje, za čišćenje hirurških i stomatoloških instrumenata uključujući skalpele, pincete, kašike, stezaljke, skaleri, mikro-instrumente, lopatice, turpije, kirete i sonde u ultrazvučnom uređaju za čišćenje.

Nije pogodno za čišćenje instrumenata označenih bojama i instrumenata koji su u potpunosti ili djelimično napravljeni od prirodnih čekinja, najlona ili aluminijuma.

Single shot: 1 liter bottle with measuring cap, EN, DE, FR

ULTRACLEAN-3 je moćan koncentrat za čišćenje hirurških i stomatoloških aparata instrumente u kadi za ultrazvučno čišćenje. Koncentrat na bazi alkalija uspješno uklanja zaostale proteine, krv, gips, pa čak i cement.

Za čišćenje instrumenta koristite vodeni rastvor i dozu po potrebi. Izmjeerite tačnu dozu, koristite poklopac kao mjernu čašu (donja skala = 20 ml, gornja skala = 40 ml). Koristite ultrazvučni ciklus od 30 minuta.

Nakon čišćenja, isperite instrumente temeljno sa vodom. Zamijenite rastvor dva ili tri puta nedeljno, u zavisnosti od stepena kontaminacije. Preporučuje se dnevna promjena. Rastvor se može koristiti najviše sedam dana.

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti u firmi „Commex“ iz Novog Sada. Brojevi telefona su: +381 21 511 073 i +381 21 511 075, a e-mail: commex@eunet.rs

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -