fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: T-Barier Kolagene membrane

Predstavljamo: T-Barier Kolagene membrane

- Advertisement -

T-Barier Kolagene membrane su napravljene od urođenog heterolognog konjskog kolagena tipa 1, što obezbjeđuje savršenu biokompatibilnost i potpunu resorpciju. Indicirane su za vođene postupke regeneracije tkiva i primenjuju se za poboljšanje zarastanja mjesta rada. Membrane kolagena imaju važna hemostatska, hemotaktička, angiogena i osteoblastička svojstva koja podstiču regeneraciju tkiva. Kolagen indukuje diferencijaciju mezenhimskih matičnih ćelija i povećava proliferaciju osteoblasta.

Membrane su jednostavne za rukovanje i nanose se na mjesta oštećenja, gdje pokazuju protivupalna, eutrofična i zacjeljujuća svojstva. Takođe, podstiču vođeno formiranje i rast nove kosti, zahvaljujući svojim osteokonduktivnim i osteoinduktivnim aktivnostima. Ove membrane se u potpunosti apsorbuju nakon četiri do šest mjeseci i zagarantovana je savršena biokompatibilnost i tolerancija. T-Barier Kolagen membrane su dostupne u širokom rasponu veličina.

Kliničke aplikacije
U oralnoj hirurgiji koriste se za zadržavanje heterolognih i autolognih graft materijala. U parodontici pomažu da se u vraćanju recesije mekih tkiva. U implantologiji služe za zaštitu membrane sinusa prije umetanja materijala za cepljenje.
Distributer ovog proizvoda je “B&B Dental-SEE” iz Novog Sada. Više informacija možete dobiti na brojeve +381 21/ 511-073, +381 21/ 511-075 i +381 63/ 77-87-427, kao i putem e-maila: commex.bg@gmail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -