NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Stomatološke stolice AP-020

Predstavljamo: Stomatološke stolice AP-020

- Advertisement -

AP-020 je dizajnirana kao moderna stomatološka stolica. Osigurava udoban doživljaj za svoje pacijente, a takođe vas približava dovoljno do pacijenta. Usvojite zdrav položaj za liječenje, smanjite bol i nelagodu.

Vaši pacijenti će imati koristi od cijelog vašeg liječenja samo ako učinkovito radite i slijedite ergonomske prakse. Vaši dnevni napori za liječenje ključ su uspjeha vaše prakse. Doktorski i asistentski elementi, kao i ladica, mogu se postaviti neovisno kako bi vam omogućili da se prebacite.

Precizan dizajn – izvrsna proizvodnja
Cilj je izraditi strukturu koja odgovara ergonomskoj strukturi, a željna je nametati luksuz i estetiku bez uticaja na izvedivost i izvedbu.

Veza naslona i sjedišta na pacijentskoj stolici
Tehnologija lijevanja aluminijuma čini naslon ljepšim, jakim i izdržljivijim. Zadebljana vezna savijena ploča čini spoj između leđa i sjedišta znatno savršenijim.

Doktorski modul
Da bismo pružili savršeno radno iskustvo, projektovali smo dva seta upravljačke ploče s obje strane ploče s instrumentima. Tu je ugrađeni negatoskop na sredini, ali takođe pružamo nadograđeno rješenje sa sistemom ekrana u boji, koji dinamički može prikazati cijeli proces rada (opcija).

Stolica za pacijenta
Humanizovani dizajn, sa visokokvalitetnim unutrašnjim materijalima, garantuje dugotrajnu udobnost pacijenta tokom liječenja.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distributera, firme “Dental Medic” iz Zenice. Broj telefona je +387 32 830 559, a e-mail: dentalmedic@mail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -