Predstavljamo: Srew Fixation System

  Sistem za fiksiranje koštanih blokova i membrana ( Srew Fixation System), omogućava jedinstveno rješenje za privremenu fiksaciju i stabilizaciju transplatacije kosti, pogodan je za resorptivni i neresorptivni materijal za zamjenu kosti i membrane za alveolarni greben. Dvobojni sistem kodiran u MICRO 1.5 mmD (PLAVI) i 2.0 mmD MINI (RED) nude koncizne i ekonomične funkcionalne mogućnosti. Šema kodiranja u boji za dva sistema, komponente i vijke omogućava lako i brzo prepoznavanje dijelova i pojednostavljuje podudaranje dijelova. Ovaj modularni sistem skladištenja omogućava individualnu konfiguraciju, a otvoreni dizajn obezbeđuje pristup tokom čišćenja i sterilizacije.

  Vijci za učvršćivanje i mrežica se izrađuju od čistog titanijuma ili legure titanijuma. Biološki su kompatibilni, otporni na koroziju i netoksični su u biološkom okruženju. Omogućuju sliku praktično bez artefakta.
  Sigurno i jednostavno
  Sistem za fiksiranje dolazi sa hvataljkom za siguran i stabilan prenos na hirurško mjesto. Vijci se lako uvlače i imaju pouzdanu vezu sa upravljačkim programom.
  Kompaktno
  Uložak vijka, čini organizaciju i sterilizaciju šrafova jednostavnijim.
  Distributer ovog proizvoda je kompacija „Oftal C“ iz Beograda.

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.