NaslovnaProizvodiPredstavljamo Splat proizvode: Ruske prirodne paste za zube

Predstavljamo Splat proizvode: Ruske prirodne paste za zube

- Advertisement -

Splat paste za zube su sve popularnije širom svijeta pa Stomatologija.me predstavlja osnovne karakteristike ovih proizvoda za oralnu higijenu.

splat2Splat paste su ruskog porijekla, 100 odsto su prirodne i biološke,  imaju originalnu boju koja je rezultat prirodnih sastojaka, esencijalnog ulja i ekstrakta medicinskog bilja.

Firma SPLAT je registrovana u Briselu, a fabrika za proizvodnju nalazi se u Rusiji.

Proizvodi se prodaju u više od 20 zemalja Evrope.

Veoma su prepoznatljive osobama koji promovišu zdrave stilove života.

Svi  proizvodi su nezavisno testirani u: Japanu, Evropskoj Uniji i Rusiji, u adekvatnim ovlašćenim institucijama.

Proizvođač kao izuzetno važno navodi da proizvodi Splat asortimana ne sadrže niz hemikalija potencijalno opasnih za zube.

  • Agresivni abrazivi (aluminijum oksid , aluminijum hidroksid, kalcijum karbonat) koji mogu da oštete gleđ zuba i da povećaju njihovu osjetljivost.
  • Natrijum lauril sulfat – sredstvo za pjenušavost sadržano u većini sredstava za oralnu higijenu, šamponima i gelovima, prouzrokuje suvoću sluzokože u ustima.
  • Hlorheksidin i triklosan – Hlorheksidin utiče na to da zubi malo po malo dobijaju sivu nijansu. Medicinska lica čije su ruke u dodiru sa hlorheksidinom često imaju suvu kožu, svrab ili dermatitis. Triklosan je vrlo čest sastojak sredstava za održavanje higijene koji se koristi  u domaćinstvu.
  • Saharinati i drugi štetni sintetički zaslađivači.

Umjesto nabrojanih hemikalija Splat paste, prema tvrdnjama proizvođača sadrže:

  • Inovativni sistem za izbjeljivanje (Sp. White System) koji se sastoji od zaobljene partikle u različitim veličinama, zbog čega je gleđ zuba čista i sjajna već nakon prve upotrebe.
  • Natrijum lauril sarkozinat – najnježnije pjenušavo sredstvo, koje sadrži anti-kariozna svojstva.
  • Biosol – bezbjedno antibakterijsko sredstvo, odstranjuje biofilm koji stvaraju bakterije, probijajući i razgrađujući biofilm iznutra.
  • Bezbjedni sastojci kao što su: ksilitol, manitol, sukraloza i ekstrakti stevije.

Leave a Reply

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -