NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Sky Locator

Predstavljamo: Sky Locator

Mnoge naučne studije pokazale su da je u starijoj životnoj dobi protetsko zbrinjavanje često nezadovoljavajuće.

Proteze drže slabo ili uopšte ne drže u 70% slučajeva. Sky Locator – životni kvalitet u starosti – terapijska koncepcija za bolji kvalitet života.

- Advertisement -

Razlog tome je razgradnja koštanog tkiva. Takođe, ukoliko su nove proteze dobro prilagođene, već nakon nekoliko mjeseci dolazi do problema labavljenja. Pacijent ima problema kod jela i govora.

Pacijent dolazi nekoliko puta na prilagođavanje proteze, ali se problem ponovo javlja. Pacijent se rezultatima razočarava i zauvijek napušta terapeuta i ordinaciju. Ukoliko je još na raspolaganju dovoljna količina koštane srži, može se pacijentu jednostavno i brzo pomoći.

Proteza se može učvrstiti SKY implatatom pomoću SKY Locator-a. Malom razgradnom visinom i različitim retencijskim dodacima, Sky Locator se može vrlo dobro prilagoditi individualnim zahtjevima pacijenta. S jedne strane, proteza dobro drži, dok se s druge strane, proteza lako vadi i čisti.

Dodatne informacije možete dobiti u kompaniji “Bredent”. Broj telefona je +381 11 24 30 295, a e-mail: office@bredent.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -