fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Skaler i uređaj za poliranje PT-A

Predstavljamo: Skaler i uređaj za poliranje PT-A

Endodontska funkcija, održavanje implantata – efikasno i udobno uklanjanje plaka. PT-A zubni aparat za vazdušno poliranje i ultrazvučni skaler kombinovani u jednoj jedinici. Kombinujte 2 procedure u jednu jedinicu – uštedite vrijeme i prostor u vašoj stomatološkoj ordinaciji.

Funkcija vazdušnog poliranja omogućava uklanjanje plaka i mrlja dok istovremeno štiti površinu zuba, osiguravajući udobno iskustvo za pacijenta. Vazdušnim poliranjem može se postići značajan efekat skaliranja na okluzalnoj površini, susjednoj površini, ortodontskim bravicama i područjima koja se teško čiste.

- Advertisement -

Nakon ručnog ili ultrazvučnog skaliranja, pacijent može doživjeti osjećaj neravne površine na zubima. Sa vazdušnim poliranjem, efekat poliranja na površini na zubu smanjuje ovaj osećaj. Mlaznica malog kalibra na mašini za poliranje znači precizniji sprej za poliranje. Na aparatu za poliranje vazduha postoji sistem protiv začepljenja koji sprječava nakupljanje koje može dovesti do začepljenja, što je najčešći problem kod uređaja za poliranje vazduha.

Veliki ekran osjetljiv na dodir je vodootporan i pogodan za rad u rukavicama. Jasan displej olakšava rad stomatologu. Postoji višenamjenska kontrolna pedala koja omogućava kontrolu vode, režim pojačanja i više funkcija. Funkcija pametne kontrole – podignite bilo koji nasadnik i jedinica se automatski uključuje za proceduru.

Jedinica dolazi sa 2 boce za vodu za lakšu upotrebu, pogodna za upotrebu sa destilovanom vodom, slanim rastvorom i drugim tečnostima. Direktno napajanje vodom je, takođe, dostupno za dovod u sistem čiste vode na vašoj stomatološkoj stolici.

Dodatne informacije možete dobiti kod distributera „Vuk Dental-a“. Brojevi telefona su: +382 68 687 899, +382 69 081 438; +382 67 819 599, a e-mail: vukdental@gmail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -