NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Rhein’83, atečmeni i gotove livne komponente

Predstavljamo: Rhein’83, atečmeni i gotove livne komponente

- Advertisement -

Metalni kugličasti atačmeni postoje dugi niz godina. Međutim, ovi atmačeni nisu bili široko prihvaćeni od strane stomatologa. Došlo se na ideju da se ti mehanizmi učine elastičnim! Glatka glava kugle  konstrukcija elastične matrice kao rezultat ovih inovatvnih promena, učinile su da se ova tehnika danas nađe u najširoj upotrebi.

1212Rhein ’83 posluje još od 1983. godine i danas se njegovi proizvodi kopiraju širom svijeta, kopije koje u mnoštvu slučajeva reflektuju oblik proizvoda, ali ne i materijal od kojih su napravljeni i stoga im se značajno umanjuje funkcionalini rezultat.

Dentalni atačmeni su mali mehanizmi izloženi stalnim pokretima, stresovima i oralnim promjenama, zahtijevajući periodično održavanje i obnavljanje. Neki proizvodi u tom smislu su napravljeni da održavaju i vraćaju funkcionalnost svim protezama, direktno dok su u ustima pacijenata.

Rhein ’83 ima obavezu da svojim znanjem i vještinama koje se kontinuirano unapređuju zahvaljujući doprinosima njegovih stomatologa i laboratorijskih tehničara kako bi bio u mogućnosti da poboljša važeće standarde i razvije nove proizvode na osnovu originalnih projekata.

Za više informacija i detalja o proizvodu i cijenama možete se obratiti distributeru Vetmetal na broj telefona +381 11/ 36-13-799 ili putem e-maila na adresu info@vetmetal.com. Svi proizvodi Rhein ’83 u Vetmetalu trenutno su na akcijskim cijenama.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -