NaslovnaProizvodiPredstavljamo: PRGF® Endoret® tehnologiju i BTI implant system

Predstavljamo: PRGF® Endoret® tehnologiju i BTI implant system

- Advertisement -

Endoret® (Plasma Rich in Growth Factors) je najnapredniji sustav na tržištu za dobivanje vlastite plazme bogate trombocitima i faktorima rasta.

Bazira se na formulaciji i korištenju pacijentovih vlastitih stanica s biološkom aktivnošću, faktorima rasta i fibrinskim biomaterijalom za stimulaciju i ubrzanje cijeljenja i regeneracije tkiva. 

Područja dentalne medicine gdje se pokazala izuzetno uspješnom su postekstrakcijska područja, parodontni defekti, vertikalni rast kosti, ekspanzija grebena, te sinus lift – krestalni ili lateralni.


Ovo je 100% biokompatibilna tehnologija sa odličnom raznolikošću, sigurnošću i učinkovitošću čiji je postupak dobivanja izuzetno jednostavan i prilagođen radu u dentalnoj medicini.

Sva navedena rješenja plod su 25-godišnjeg istraživanja i rada na BTI Biotechnology institutu iz Španjolske na čelu s osnivačem i začetnikom dr.Eduardom Anituoum.

Za sva pitanja i informacije firma Interdent iz Celja stoji na raspolaganju na broju telefona +385 1 3873 644 i mejl adresi m.bacanek@interdent.hr.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -