fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Pluryal Mesoline Shine

Predstavljamo: Pluryal Mesoline Shine

Pluryal Mesoline Shine 5ml je efikasan anti-age mezoterapijski proizvod dizajniran da pojača sjaj za ujednačeniji tonus kože. Smanjuje i uklanja mrlje, tonira ten. Štaviše, Pluryal Mesoline Shine je idealan za liječenje oštećene kože pod uticajem faktora okoline kao što su hormonalne promene, izlaganje suncu, pušenje ili starenje.

Oblast djelovanja: Blistavost kože
Starosna grupa: 30+
Za koga? Fleke nastale usljed izloženosti suncu; staračke fleke
Područja primjene: Lice, vrat i ruke
Očekivani rezultat: Ujednačena boja tena i smanjene fleke

- Advertisement -

Opis
Pluryal Mesoline Shine uklanja mrlje i čini vašu kožu blistavom, osvježenom i podmlađenom.
Sastav proizvoda:
*Vitamin C
*Kojic kiselina
*Natrijum pyruvat
*Fitatna kiselina
*Ekstrakti Morus alba
*Etil askorbinska kiselina
Sterilni proizvod, bez konzervansa

Prednosti Pluryal Mesoline Shine
Pluryal Mesoline Shine serum sadrži sastojke koji imaju efekat blistavosti kože kao što su kojična kiselina, piruvična kiselina, kao i Vitamin C poznat po svom antioksidativnom dejstvu. Tretman protiv starenja, povećava sjaj i ujednačava tonus kože, idealno za liječenje oštećene kože. Rezultati sa Pluryal Mesoline Shine su vidljivi od prvog tretmana.

Nakon nekoliko tretmana fleke će nestati, koža će biti sjajnija, osvježena i podmlađena. Za najbolje i dugotrajne rezultate, liječenje treba izvoditi u toku 5 tretmana sa intervalom od 10 dana. Za održavanje ponovite tretman na svakih šest mjeseci. U zavisnosti od potreba pacijenta, moguće kombinovanje Pluryal Mesoline Shine sa ostalim Pluryal Mesoline proizvodima.

Da li je potreban period oporavka nakon tretmana?
Ne. Nakon svakog tretmana sa Pluryal Mesoline proizvodima možete se vratiti vašem svakodnevnom životu. Pluryal Mesoline Sterilni proizvodi za mezoterapiju namijenjeni za lice, kosu i tijelo. Dizajnirani da upotpune asortiman Pluryal proizvoda i da obezbijede cjelokupnu njegu kože (od gubitka čvrstine kože i sjaja do fleka na koži i opadanja kose). Pluryal mezo kokteli su do sada korišćeni od strane profesionalaca u više od 70 zemalja otkako su izašli na tržište 2008 godine.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti u firmi “Dental Depot CG” na broj telefona +382 68 057 507 ili putem e-maila: dentaldepotcg@gmail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -