NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Pluryal Classic Lidocaine - Hijaluronski Dermalni Filer

Predstavljamo: Pluryal Classic Lidocaine – Hijaluronski Dermalni Filer

- Advertisement -

HIJALURON Pluryal® Classic Lidocaine je inovativni hijaluronski dermalni filer koji se koristi za ispravljanje bora, kožnih preloma i preuređivanje usana u sredini dermisa. Koristite Pluryal Classic Lidocaine za ispravljanje bora i vraćanje izgubljenog volumena. Proizvod sadrži lidokain, snažni anestetik, za ugodniju aplikaciju.

Sastav:
*Hijaluronska kiselina 23mg/ml
*Lidokain 0,3%

Prednosti Pluryal® Classic Lidocaine:
Pluryal Classic Lidocaine je sterilni i visokoelastični dermalni filer sa hijaluronskom kiselinom za intradermalno ubrizgavanje koje ispravlja bore i nabore i sređuje nedostatke na licu. Pluryal se može koristiti za uklanjanje bora, naročito:
*Glabelarne linije
*Nazolabijalni nabori
*Marionetne linije
*Konture usana

Rezultati sa Pluryal proizvodima su vidljivi od prvog tretmana. Kako biste održali rezultate, tretmane sa Pluryal Classic Lidocaine potrebno je ponavljati na svakih 6 do 12 mjeseci za bore i zatezanje kože ili na svakih 6 do 9 mjeseci za korekciju usana. Nakon tretmana, moguće su pojave crvenila, svraba, otoka i modrica koje uglavnom nestaju nakon 48 sati.
Da li su Pluryal proizvodi bezbjedni?
Pluryal proizvodi sadrže hijaluronsku kiselinu koja se prirodno nalazi u koži i više od dvije decenije se koristi u proizvodnji dermalnih filera. Proizvod dostupan sa i bez Lidokaina .

U saglasnosti sa ISO 13485 i GMP standardom.
Nova generacija hijaluronskih dermalnih filera. Hijaluronska kiselina.. Zasnovano na P.R.E.M.I.U.M Design Concept. Usaglašeno sa najvišim standardom sterilnosti; >EC i ISO 13485 sertifikatima.

Pluryal proizvodi su u saglasnosti sa ISO 13485 i GMP standardima. Priprema gela u čistim soba u saglasnosti sa EN ISO 14644. Usaglašenost procjene biokompatibilnosti sa smjernicama EN ISO 10933. Potpuna kontrolisanost hijaluronske kiseline kao što su temperatura, okruženje…

Obezbjeđen je najviši nivo sterilnosti proizvoda s obzirom na tu da su svi proizvodi termalno sterilisani u parnom autoklavu što je svakako sigurnije od aseptično punjenih špriceva. Komletan asortiman dermalnih filera ( sa ili bez lidokaina) i proizvoda za zatezanje kože zasnovanih na ne životinjskom poreklu hijaluronske kiseline, sa P. R. E. M. I. U. M. Design Concept. Namijenjeni da oblikuju konture lice i hidriraju kožu. Kompletan asortiman proizvoda za sve.

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti kod firme “Dental Depot CG” iz Budve. Broj telefona je +382 68 057 507, a e-mail: dentaldepotcg@gmail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -