NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Pluryal Booster - pojačivač kože sa antioksidantima

Predstavljamo: Pluryal Booster – pojačivač kože sa antioksidantima

- Advertisement -

Pluryal® Booster je visoko koncentrovana hijaluronska kiselina, injektabilni proizvod za poboljšane elastičnosti kože i održavanje hisratacije. Koristite Pluryal® Booster za obnavljanje hidratacije, gustine i sjaja u površinskom dermisu.

Takođe uklanja velike pore i smanjuje akne. Regije primjene: Lice, vrat, dekolte, šake. Ciljna starosna grupa: 25+. Nivo injektiranja: Površinski sloj dermisa. Preporučeni broj tretmana: 3 tretmana u intervalu 2-3 nedelje, nakon toga prema potrebama pacijenta.

Sastav proizvoda:
*18 mg / ml natrijum hijaluronata
*20 mg / ml glicerola

Prednosti Pluryal® Booster-a:
Proizvod je visokoelastično rješenje za obnavljanje hidratacije, gustine i sjaja u površinskom dermisu, za poboljšanje tonusa i elastičnosti kože kao i za popunjavanje malih linija bora. Pruža vam duboku hidrataciju i obnavljanje blistave kože.

Klinička studija:
20 muškaraca i žena starosti između 40 i 60 godina liječeno je sa 3 injekcije Pluryal Booster u intervalima od 3 nedelje. Parametri elastičnosti kože i hidratacije su procijenjeni prije, jednu nedelju nakon i 4 mjeseca nakon intervencije. Rezultati su pokazali hidrataciju kože, ne samo jednu nedelju nakon tretmana već i četiri mjeseca nakon tretmana. Efekat umornog lica je nestao.

Nova generacija hijaluronskih dermalnih filera. Hijaluronska kiselina.. Zasnovano na P.R.E.M.I.U.M Design Concept. Usaglašeno sa najvišim standardom sterilnosti; >EC i ISO 13485 sertifikatima. Pluryal proizvodi su u saglasnosti sa ISO 13485 i GMP standardima. Priprema gela u čistim soba u saglasnosti sa EN ISO 14644. Usaglašenost procjene biokompatibilnosti sa smernicama EN ISO 10933.

Potpuna kontrolisanost hijaluronske kiseline kao što su temperatura, okruženje… Obezbijeđen je najviši nivo sterilnosti proizvoda s obzirom na tu da su svi proizvodi termalno sterilisani u parnom autoklavu što je svakako sigurnije od aseptično punjenih špriceva.

Kompletan asortiman dermalnih filera ( sa ili bez lidokaina) i proizvoda za zatezanje kože zasnovanih na ne životinjskom porijeklu hijaluronske kiseline, sa P. R. E. M. I. U. M. Design Concept. Namijenjeni da oblikuju konture lice i hidriraju kožu. Kompletan asortiman proizvoda za sve.

Dodatne informacije o proizvodu i cijeni, možete dobiti u kompaniji „Mikodental“ iz Šapca. Brojevi telefona su: + 381 15/ 300-261 i + 381 64/643-81-52, a e-mail: office@bestdentalshop.net

Prethodni članak
Sledeći članak
- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -