NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Planmeca PlanMill® 30 S

Predstavljamo: Planmeca PlanMill® 30 S

- Advertisement -

Planmeca PlanMill® 30 S je odličan izbor za klinike koje traže pouzdanu i visokokvalitetnu mašinu za glodanje. Ova mašina sa jednim vretenom je dizajnirana za izradu vrlo preciznih dentalnih restauracija, čime omogućava klinikama da ponude svojim pacijentima tretmane u jednom danu.

Visokokvalitetno glodanje u dentalu
Planmeca PlanMill 30 S je u mogućnosti da obrađuje široku paletu materijala. Rotaciona osa mašine joj omogućava obradu obje strane bloka istim visokobrzinskim vretenom, a linearni motori i pametne putanje alata garantuju vrhunske restauracije koje precizno pasuju

Automatska izmjena alata
Opremljena sa fiksnim magacinom za 5 alata, Planmeca PlanMill 30 S automatski bira adekvatan alat za svaku restauraciju. Dentalna glodalica automatski prepoznaje i mijenja slomljen alat.

Jednostavno korišćenje
Sa integrisanim kompjuterom i vodičem za održavanje, Planmeca PlanMill 30 S mašina je jednostavna i laka za korišćenje. Softver mašine nudi konstantne informacije o iskorišćenosti alata i materijala.

Svestrano glodanje u dentalu
Planmeca PlanMill 30 S se može koristiti sa blokovima za rezanje i blokovima za abatmene. Mašina može glodati široku paletu indikacija – kao što su krunice, fasete, mostove sa rasponom do 6 članova i hibrid abatment krunice.

Potpuna chairside integracija
Planmeca PlanMill 30 S je dio Planmeca FIT® – chairside CAD/CAM sistem, koji kombinuje kompletan restaurativni proces, od skeniranja preko dizajniranja do izrade. Planmeca FIT omogućava klinikama da izrade restauracije već u prvoj pacijentovoj posjeti.

Tehnički podaci:
*napajanje: 100/240 VAC
*frekvencija struje: 50/60 Hz
*potrošnja: 1000W
*težina : 61kg
*dimenzije ( zatvorena) : (Š x V x D)662 x 441 x 544mm
*magacin alata: 5 alata, automatsko menjanje
*vreteno: 100 000 min¯¹
*povezivanje: Cat5 ili Cat6 Ethernet kablovi

Uslovi rada:
*5-40 °C
*0-80% relativna vlažnost
*maksimalna nadmorska visina 2000m
*minimalno slobodan prostor oko mašine: sa strane 51mm, iza 25mm, iznad 305mm
*zahtijevi za vazduhom: pritisak i protok konstantno 3,5-9,0 bar, minimum 30l/min

Dodatne informacije o proizvodu I cijeni, možete dobiti u firmi “Plast-DENT” iz Niša. Broj telefona je +381 18 230 984, a e-mail: office@plastdent.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -