NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Planmeca Compact i Classic

Predstavljamo: Planmeca Compact i Classic

- Advertisement -

Planmeca Compact i Classic je savremena stomatološka jedinica namijenjena profesionalcima koji uz funkcionalnost, kvalitet i zadovoljne pacijente žele da dobiju ekonomičnost koja odgovara odnosu cijene i kvaliteta.

planmeca compact i classic1Planmeca Compact i Classic može biti opremljena sa izbalansiranim rukama ili visećim cijevima instrumenata, dok osnovni model pokriva sve potrebne instrumente, uključujući integrisan električni Mikromotor, LED reflektor i intraoralnu kameru.

Evo šta sve sadrži osnovna Planmeca Compact i Classic jedinica:

– Compact i Classic stomatološki aparat

– Radni pult sa bičevima

– Mikromotor Planmeca Mineto sa LED svijetlom bez četkica

– Modul za turbinu sa svijetlom

– Trofunkcionalni puster

– Tacnu na radnom pultu

– Multifunkcionalnu nožnu pedalu

– Vodeni blok, fontanu

– Stolicu za pacijenta

– Standardni tapacirung

– SinglLed reflektor sa nosačem 35.000 lux

– Asistentski blok, dva crijeva (velika i mala sisaljka)

– Mokri separator

Kako navodi proizvođač, sva podešavanja instrumenata mogu se vršiti udobno uz pomoć stomatološke tastature jedinice. Kao što je slučaj i sa drugim Planmeca stomatoloških jedinicama, Planmeca Compact i Classic je opremljen multifunkcionalnom nožnom pedalom za upravljanje jedinicom i kontrolom instrumenata.

Cijena je uglavnom u okviru od 13 hiljada eura, a prema velikom broju kataloga ne bi trebalo da prelazi 13.500 eura, dok je prosječna cijena ove jedinice 13.200 eura. Osim toga, lako se mogu naći i distributeri koji odobravaju plaćanje do 48 mjesečnih rata.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -