NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Pjeskara Harnisch Rieth

Predstavljamo: Pjeskara Harnisch Rieth

- Advertisement -

Aparat P-G 400 dizajniran je i napravljen da zadovolji najviše standarde u metalnoj i plemenitoj metalnoj keramici i tehnologiji plastike.

Robustan dizajn čeličnih ploča i ekskluzivna upotreba dokazanih komponenata osiguravaju dug životni vijek. Ova mala pjeskara je modularnog dizajna. Može biti opremljen sa dvije, tri ili četiri jedinice za pjeskarenje.

Fot: bestdentalshop.rs

Materijal za peskarenje od 25 μ do 250 μ može se koristiti bez poteškoća (pijesak za pjeskarenje, aluminijumski oksid i specijalni materijal za pjeskarenje). Obezbjeđuje optimalne uslove za prijanjanje keramike i kompozita na metal i plemeniti metal, bez obzira na tehniku koja se koristi.

Jedinica je posebno pogodna za pjeskarenje prije nanošenja premaza, poliranje, uklanjanje ostataka oksida i keramike nakon pečenja, kao i za dizajniranje površina za vinire i pripremu keramičkih površina za žvakanje.

Detalji
Svaka jedinica za pjeskarenje se sastoji od posude za materijal za pjeskarenje, sa vibracionom komorom za miješanje i pripadajućeg crijeva za pjeskarenje sa ručnom mlaznicom. Mlaz pjeska se tačno pokreće i zaustavlja pomoću elektro-pneumatskog uređaja za zatvaranje koji se aktivira pomoću nožnog prekidača.

Jedinica za pjeskarenje ima beskonačno promjenljive regulatore doziranja i pritiska, koji kontrolišu količinu materijala za pjeskarenje i pritisak pjeskarenja u komorama za miješanje vibracija.

Apsolutno ujednačen i pouzdan mlaz pjeska je dostupan iznad radnog pritiska od 0,5 bara. Ako materijal za pjeskarenje u kontejneru padne na nivo rezerve, odgovarajuća signalna lampica na panelu trepće.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti u kompaniji „Mikodental“. Brojevi telefona su +381 15 300 261, + 381 64 643 81 52, a e-mail: office@bestdentalshop.net

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -