NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Peskara AIR-N-GO Acteon

Predstavljamo: Peskara AIR-N-GO Acteon

- Advertisement -

PESKARA AIR-N-GO® Easy nudi više u svakodnevnoj praksi peskarenja.. POSEBNA PONUDA: PESKARA + 2 NASTAVKA GRATIS. Nova generacija peskare i četiri AIR-N-GO® mlaznice nude efikasno uklanjanje patogenih bakterija za supra i perio tretmane.

DVOSTRUKA FUNKCIJA
SUPRA funkcija za supragingivalno peskarenje: dnevno profilaktičko čišćenje. PERIO funkcija za subgingivalno peskarenje: održavanje, parodontni i peri-implantatski zahvati.

ČETIRI RAZLIČITE MLAZNICE – ZAMJENLJIVE MLAZNICE
Četiri mlaznice koje se mogu sterilisati i ponovno koristiti za aktivnu kontrolu napretka parodontalne bolesti. SUPRA mlaznica koristi se u svim supragingivalnim profilaktičkim zahvatima u kombinaciji sa AIR-N-GO® “CLASSIC” prahom.

PERIO mlaznica se koristi zajedno sa “PERIO”prahom:
*PERIO Maintenance u fazi održavanja
*PERIO easy za lagano subgingivalno apliciranje
*PERIO za dublja područja (znak laserom svaka 3mm)
AIR-N-GO® PRAH PRILAGOĐEN POTREBAMA KORISNIKA
AIR-N-GO® prah za peskarenje je posebno dizajniran za pružanje efikasnog i nježnog zahvata na svim zahvatom obuhvaćenim površinama.

“CLASSIC” PRAH
Na bazi natrijevog bikarbonata (≈ 76μm). Pet osvježavajućih ukusa na bazi 100% prirodnih aroma ili eteričnih ulja: Neutral (neutralni), Cola (kola), Raspberry (malina), Peppermint (nana) i Lemon (limun). Uklanja mrlje i bakterijski plak, čak i na teško dostupnim mestima. Poboljšan komfor pacijenta: nežan i efikasan, sa manje krvarenja tokom procedure.

“PERIO” PRAH
Na bazi prirodnog glicina (≈ 25μm). Za ekskluzivnu upotrebu u subgingivalnim procedurama kao komplementarna terapija. Niska abrazivnost štiti tretirane površine (zube i implantate) i najosetljivija područja anatomije. Sprječava napredovanje subgingivalnog biofilma.

MODERAN DIZAJN
Brz početak rada: direktna veza sa nastavkom za nasadni instrument visoke brzine. Tanak i izbalansiran. Rotacija od 360° omogućava brzu i preciznu obradu područja koja zahtijevaju liječenje. Lakše čišćenje nasadnog instrumenta: glavni dijelovi se mogu rastaviti.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera, “Akord Dentala” iz Kragujevca. Brojevi telefona su +381 34 617 00 71, +381 63 11 60 651, +381 11 39 88 442 i +381 63 11 60 647, a e-mail: akorddentalrs@gmail.com.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -