NaslovnaProizvodiPredstavljamo: PaX-i 3D Smart

Predstavljamo: PaX-i 3D Smart

Pametna inovacija (jedno skeniranje, dvije slike). Skeniranjem sa Smart-om dobijete ne samo 3D snimak nego i panoramsku sliku.

To znači da pacijenti koji trebaju oba snimka ne moraju da rade slikanje dva puta. Takođe 3D i panoramske slike se prikazuju zajedno u programu za pregledanje slika.

- Advertisement -

Pregled 2D i 3D slika zajedno daje mnoge prednosti. Nemate potrebu za dva različita softvera, a i ovakav pristup bolje pomaže pacijentu da lakše shvati ono što mu se objašnjava i pokazuje. S tim je i vaš odnos sa pacijentima profesionalniji i kvalitetniji.
Smart inovacija rekonstrukcije slike za preciznu dijagnostiku – 3D kvalitet slike je drastično poboljšan zbog inovativne tehnologije rekonstrukcije slike.

Prošireno polje slikanja
Inovativno polje slikanja Smart-a donosi oblik dentalnog luka koji prikazuje više u odnosu na druge aparate iste veličine polja slikanja. Za treće molare velika je vjerovatnoća da neće biti uslikani. Polje slikanja u obliku dentalnog luka kod Smart-a eliminiše tu mogućnost i obezbjeđuje doktoru sliku svih neophodnih zuba za kompletnu dijagnostiku.

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti kod distributera, kompanije „Elemens“ iz Banjaluke. Broj telefona je +387 51 215 300, a e-mail: info@elemens.ba

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -