fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: PaX-i 3D Green

Predstavljamo: PaX-i 3D Green

VATECH-ova inovativna tehnologija za ultra niske doze zračenja, Green serija štiti i pacijenta i operatera. PaX-i 3D Green pravi superiorne dijagnostičke slike, zahvaljujući svojim inovativnim tehnologijama, za samo 9 sec. sa najnižom dozom zračenja na svijetu. Budite ponosni na svoju dijagnostiku uz pomoć Vatech-a.

Širok raspon dijagnoza izborom između više polja slikanja
Sa proširenim veličinama vidnog polja, Green CT nudi doktorima vrijedne dijagnostičke alate. Vidno polje 17×15 daje sveobuhvatnu dijagnostiku uključujući oralnu i maksilofacijalnu hirurgiju. Ovo polje slikanja perfektne je veličine za pomoć kod kompleksne korektivne, implantatske i ortodontske hirurgije.

- Advertisement -

Profesionalna dijagnostika sa cefalometrijskim slikama
PaX-i3D Green nudi optimalne slike sa ekskluzivno razvijenim senzorom za cefalometrijsku dijagnostiku. Kako nudi dvije veličine, LATERALNU i POTPUNO LATERALNU (LAT i Full LAT), možete izabrati jednu u zavisnosti od vaših dijagnostičkih potreba.

Patentirana tehnologija sa automatskom izmjenom senzora
PaX-i3D Green omogućuje vam da uslikate visoko kvalitetne slike u sigurnom i komfornom okruženju. Najbolje od svega ja da ne morate gubiti vrijeme ili rizikovati oštećenje pri promjeni senzora.

Lateralna slika visoke rezolucije, pogodna je za ortodontske i maksilofacijelne operacije. Veličina slike je 21×23 cm, a vrijeme potrebno za skeniranje 3.9 sec. Potpuno lateralna slika je 30% šira i pokazuje okcipitalno područje za sveobuhvatniju dijagnozu. Veličina slike je 27×23 cm, a vrijeme potrebno za skeniranje 16.9 sec.

Cefalometrija “jedan snimak”
Pomoću a-Si TFT senzora isporučuje se superioran kvalitet slike. Tri različite veličine Cef-a smanjuju neželjeno zračenje i skeniraju idealne dijelove kranijalne anatomije za postavljanje dijagnoze i planiranje tretmana.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distributera, firme “Elemens” iz Banjaluke. Broj telefona je +387 51 215 300, a e-mail: info@elemens.ba

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -