fbpx
NaslovnaProizvodiPredstavljamo: PaX-i 3D Green 16

Predstavljamo: PaX-i 3D Green 16

Green 16 je napredni 4u1 digitalni sistem za RTG slikanje koji objedinjuje PANO, CEPH, CBCT i MODEL slikanja. Pruža visoko kvalitetne slike sa najmanjom dozom zračenja na svijetu.

Mogućnost izbora više različitih vidnih polja slikanja
Green 16/18 omogućava korisniku da izabere optimalno vidno polje, koje minimizira zračenje drugih dijelova. U opciju su vidna polja: 18×10 / 16×9 (optimalna veličina za sinuse i TMJ dijagnostiku), 13×10 / 12×9 (pogodno kod ugradnje više implantata), 8×9 (osnovna veličina i izbor lijevog, desnog ili centralnog luka), 5×5 (optimalna veličina za 3-4 zuba izborom željene regije ili jedan implantat). Pokriva kompletan dentalni luk, sinuse, lijevi i desni TMJ, te je podoban za većinu oralnih i višeimplantnih operacija.

- Advertisement -

Zeleno vrijeme snimanje
Minimizira artefakte pomjeranja i omogućuje brži protok pacijenata zbog vremena skeniranja. Superiorne dijagnostičke slike će biti ponos svake dentalne ordinacije. Fokusirajući se na najviši kvalitet brige o pacijentu Vatech teži da poboljša zdravlje i sigurnost vaših pacijenata.

Niska doza zračenja i visok kvalitet slike
Kad je razvijen u Vatech-u razbio je mnoge mitove o dentalnoj radiologiji. Uvijek se vjerovalo da sa niskom dozom zračenja ide loša slika koja je beskorisna u dentalnoj dijagnostici. Međutim Green 16/18 pravi visoko kvalitetne RTG slike pri niskoj dozi zračenja. Napraviti klinički vrlo upotrebljive snimke sa niskom dozom zračenja je postao novi zlatni standard.

ART-V
Metalni artefakti ometaju vizualizaciju i samim tim smanjuju dijagnostičku pouzdanost. Čiste slike znače manje stresa i više sigurnosti, te vode do tačne dijagnoze za planiranje implantata.

3D skeniranje modela
3D skeniraje modela omogućava korisniku da gipsane modele sačuva kao digtalne modele.

3D Skeniranje za gipasani model sa vidnim poljem 8×9
Vatech je omogućio „dentalnu kliniku“ u svom uređaju. Integrisan CAD/CAM, pružajući dovoljan broj podataka za izradu vodiča za operaciju, te specijalno dizajniran držač (stabilnu zaštitu za parcijalni i kompletni model).

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distributera, firme “Elemens” iz Banjaluke. Broj telefona je +387 51 215 300, a e-mail: info@elemens.ba

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -